Mano Gargždai



Klaipėdos apskrities pareigūnai primena – poilsiaujant paplūdimiuose būtina neprarasti budrumo

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi Klaipėdos AVPK nuotr. Asociatyvi Klaipėdos AVPK nuotr.

Artėjant vasarai vis daugiau žmonių traukia į paplūdimius pasimėgauti šylančiais orais. Nuolat įvairias prevencines priemones rengiantys Klaipėdos apskrities policijos pareigūnai pastebi, kad pastaraisiais metais vagysčių iš paplūdimių prieigose paliekamų automobilių mažėja, tačiau vykstančius poilsiauti ragina neprarasti budrumo, saugoti savo daiktus, kitaip ilgapirščiai gali greitai poilsį apkartinti.

 

Pasak policijos pareigūnų, dažniausiai netenkama automobilių salonuose paliktų mobiliųjų telefonų, kompiuterių, rankinių, piniginių, vaizdo registratorių, ar net grynų pinigų – pernai vien Klaipėdos r. teritorijoje esančių paplūdimių prieigose nuo vagių nukentėję poilsiautojai bendrai patyrė beveik 6 000 eurų žalą.

Pareigūnai primena, kad vertingų daiktų nereikėtų palikti ne tik automobilio salone, bet ir bagažinėje, ypač jei jie į bagažinę sudedami jau atvykus į aikštelę, kurioje automobilis bus paliekamas.

Vagis sudominti gali ir matomoje vietoje palikti nevertingi daiktai – striukės, megztiniai, krepšiai ir pan. Būtina patikrinti, ar gerai uždarėte langus ir stoglangį, ar tikrai užrakinote dureles, rekomenduojama įjungti signalizaciją.

Taip pat pareigūnai atkreipia dėmesį, kad automobilius paplūdimių prieigose statyti galima tik ten, kur to daryti nedraudžia kelio ženklai – bauda už ne vietoje paliktą automobilį siekia nuo 30 iki 60 eurų.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 403 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,