Mano Gargždai



Naujas šaligatvis Priekulėje ėmė skęsti, rangovas tikina problemą išsprendęs

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Šaligatvis po lietaus. Feisbuko nuotr. Šaligatvis po lietaus. Feisbuko nuotr.

Priekuliškiai rugpjūčio pradžioje feisbuke pasidalino nuotraukomis, kaip po lietaus atrodo naujai įrengtas šaligatvis Žalgirio gatvėje – teigiama, kad norint juo pereiti, reikia guminių batų.

 

„Čia tai bent. Remontuojant Priekulės Žalgirio gatvę kasė didžiausius griovius, o vanduo stovi. Jei tokie „ežerai“ liks, tai reikš, kad ES pinigai išmesti į pelkę“, – rašo susirūpinęs priekuliškis.

Pasidomėjus situacija, Klaipėdos rajono savivaldybė tvirtino, kad rekonstrukcija minėtoje gatvėje dar nėra baigta – darbai dar vykdomi.

„Rangovui – UAB „YIT“ – perdavėme informaciją apie pėsčiųjų take susidarančią pelkę. Jis nurodė, kad šiandien problema jau yra išspręsta“, – komentavo Viešųjų ryšių ir bendradarbiavimo skyriaus vyr. specialistė Rita Rapalienė.

Pasak jos, laikini sumontuoti dangčiai nepraleisdavo tokio kiekio vandens, o dabar jau įrengtos pagal projektą numatytos grotelės ir tokių bėdų ateityje nekils: „Rangovas nurodė, kad projektas dar vykdomas ir medžiagų tiekėjai ne visada įvykdo užsakymus laiku, tokiu atveju naudojamos laikinos priemonės, kaip ir šiuo atveju.“

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 631 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,