Mano Gargždai



Gargžduose lankėsi Švietimo, mokslo ir sporto ministerijos kancleris

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Klaipėdos rajono savivaldybės nuotr. Klaipėdos rajono savivaldybės nuotr.

Klaipėdos rajono savivaldybėje šiandien lankėsi Švietimo, mokslo ir sporto ministerijos kancleris Julius Lukošius.

 

Rajono vadovai, švietimo ir sveikatos specialistai su svečiu aptarė pasiruošimą naujiems mokslo metams ir su kokiais sunkumais teks susidurti ir juos įveikti, norint užtikrinti kontaktinio ugdymo galimybę visiems mokiniams.

Galima pasidžiaugti, kad pavasarį kaupinių metodu klasėse vykęs testavimas buvo atliekamas itin pavyzdingai. Klaipėdos rajono Visuomenės sveikatos biuro direktorei Neringai Tarvydienei už sklandų darbo organizavimą įteikta Nacionalinio visuomenės sveikatos centro Gargždų skyriaus padėka.

Pasak kanclerio J. Lukošiaus, šiuo metu svarbiausias uždavinys išlieka toks pat – sklandžiai organizuoti mokinių testavimą klasėse, net ir tuo atveju, kai jis nėra privalomas.

„Saugotis turi visi“, – svarbią žinutę perduoda ministerijos atstovas, atkreipdamas dėmesį, kad peržengus tam tikrą „kovidinių“ lovų skaičių ligoninėse, testavimas mokyklose gali tapti privalomas. Testuotis tokiu atveju nereikėtų tik pasiskiepijusiems mokiniams.

Meras Bronius Markauskas, jo pavaduotojos Audronė Balnionienė ir Ligita Liutikienė, Administracijos direktoriaus pavaduotoja Rasa Petrauskienė su ministerijos atstovu aptarė ir asignavimo galimybes plečiant ugdymo įstaigų tinklą – kokios finansinės pagalbos iš Valstybės galėtų tikėtis Klaipėdos rajonas, kaip kasmet auganti žiedinė savivaldybė.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 483 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,