Mano Gargždai



„Studija“ šventė su minia draugų

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Eimanto Chachlovo nuotr./ve.lt Eimanto Chachlovo nuotr./ve.lt

„Sveikinu tuos, su kuriais kartu užaugome. Ilgi buvimo metai nelengvi, bet džiugu, kad jungiamoji grandis yra muzika. Be klausytojų vienas prie laužo neilgai sau pagrotum”, - sakė vokalistas Steponas Januška, Klaipėdos muzikos grupės „Studija” 35 metų gyvavimo proga „Švyturio” arenoje surengęs koncertą.

Su gėlėmis atskubėję ištikimieji grupės draugai nekantriai laukė koncerto pradžios, kuris prasidėjo dainomis apie tai, kas mus sieja ir vienija - miestą, jūrą, krantines, bures, vėją...

Vokalistė Larisa Čekasina pajuokavo, kad „Studija” galėtų būti įtraukta į Gineso rekordų knygą kaip ilgiausiai kartu koncertavusi grupė.

Scenos ekrane mainantis nostalgiškiems videoklipo, sukurto senais gerais laikais, kadrams, S. Januška ir merginos atliko dainą „Skrendam”, kuri žiūrovams priminė jaunystės metus, kai buvome beatodairiški, nepataisomi romantikai.

Kai pasigirdo daina apie jūros šventę, salė susiūbavo, visus užvaldė šventės siautulys, regis, viduje sproginėjo fejerverkai. Kartu su artistais publika traukė dainą „Spindulys” ir širdį persmelkiančią „O kaip norėčiau aš vėl sutikti rytą pas mamą”...

Išgirdome ir naujų kūrinių, tarp jų dainą „Bosa nova”, atliekamą L. Čekasinos - apie laukimą giedros lyjant, apie sielos gelmėse slypinčius jausmus. Labai gali būti, kad tie naujieji kūriniai netrukus taps hitais.

Buvo prisimintas vienas nuostabiausių grupės gyvenimo periodų - Nidoje vykę muzikos festivaliai, kurių dalyviai kaskart privalėjo sukurti dainą apie Neringą. Ir ką gi, už Virginijaus Pažemecko sukurtą dainą „Naktinis skambutis” grupė gavo „Auksinį ungurį”. Buvo atliktos dar dvi šio autoriaus dainos: “Nieko nesakyk geriau” ir „Mergytė”, kurią dainavo jaunatviška, publikos itin entuziastingai sutikta, gėlėmis apipilta Kristina Jatautaitė. Pasisekimo susilaukė ir Gintautas Litinskas.

Žiūrovai bisavo dainai apie regio mergaitę, lingavo, skambant seniesiems šlageriams. Koncertą praturtino būrys žinomų šalies atlikėjų. Šventė praėjo taip, kaip turi būti, ir net pranoko lūkesčius.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 390 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,