Mano Gargždai



Lietuvą nuklojus sniegui sulauksime pokyčių: netrukus atslinks naujas ciklonas

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Agotos Rimkuvienės nuotr. Agotos Rimkuvienės nuotr.

Trečiadienio rytą dangus bus uždengtas žemo aukšto debesų, tad diena primins visai jau ne žiemiškus, bet rudeniškus orus. Lietuva bus pietiniame ciklono sektoriuje.

 

Rytą didesnėje šalies dalyje išliks plikledžio ir silpnos lijundros pavojus. Taip pat vietomis matomumą mažins rūkas, tad vairuotojai kelyje turėtų būti itin atidūs. Įdienojus daugelyje rajonų negausiai palynos, padulksnos. Vėjas bus nestiprus, pietvakarių, vakarų krypties. Visoje šalyje oras šils iki 3–7, o pajūryje bus dar šilčiau – apie 8 laipsnius šilumos.

Ketvirtadienio naktį situacija truputį keisis. Nors ir daug kur vyraus nedidelis lietus, dulksna, vietomis iškris šlapdriba, tačiau dėl teigiamos nakties temperatūros trumpam išnyks plikledžio pavojus.

Vėjas bus vakarų, pietvakarių krypties, 6–11 m/s. Naktį oras atvės iki 1–5, pajūryje 6–8 laipsnių šilumos.

Ketvirtadienio dieną atslenkant naujam ciklonui iš vakarų, dangus liks apniukęs, o lynojimas tęsis. Daug kur įkyriai dulksnos, kai kur, didesnė tikimybė šiaurinėje šalies pusėje, kris šlapdriba. Vėjas jau suksis iš pietvakarių, pietų, bus smarkokas. Temperatūra dienomis mažai keisis ir šils iki 3–8 laipsnių šilumos.

Artėjant savaitgaliui orai išliks panašūs ir bus būdingi lapkričio pabaigai. Daugiausia vyraus mišrūs krituliai: lietus, dulksna, šlapdriba. Naktimis spustels nedidelis šaltukas, o dienomis sulauksime lengvai teigiamos temperatūros.

 

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 746 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,