Mano Gargždai



Balsuokite už geriausius 2021 metų sportininkus, komandas bei trenerius

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi redakcijos archyvo nuotr. Asociatyvi redakcijos archyvo nuotr.

Gruodžio 22 d. Policijos sporto salėje (Gamyklos g. 33) bus rengiamas Klaipėdos rajono sporto apdovanojimų vakaras, kurio metu bus pagerbti ir apdovanoti geriausi 2021 metų Klaipėdos rajono sportininkai, treneriai, komandos ir sportui nusipelnę asmenys.

 

Tradiciniame renginyje Sporto centras, kaip ir kiekvienais metais, paskelbs geriausių rajono sportininkų dešimtuką, geriausių komandų ir trenerių trejetuką bei geriausių Sporto centro auklėtinių dešimtuką (pastarąjį renka Sporto centro atstovai).

Vakaro metu bus pagerbti ir kiti sportininkai, komandos, treneriai, pasiekę aukštų sportinių rezultatų, bet nepatekę į dešimtuką.

Pagal 2021 m. Klaipėdos rajono geriausių, sportininkų, komandų ir trenerių rinkimų ir pagerbimo nuostatus rinkimuose gali dalyvauti sportininkai, kurie atstovauja Klaipėdos rajonui ir yra: Lietuvos čempionatų, pirmenybių, apskričių varžybų prizininkai; Pasaulio, Europos, Baltijos šalių čempionatų, pirmenybių, universiadų prizininkai ar dalyviai.

Geriausių Klaipėdos rajoną garsinančių sportininkų dešimtuką, komandas, trenerius renka sporto gerbėjai, specialiai sudaryta komisija, kurią sudaro Klaipėdos rajono savivaldybės ir seniūnijų atstovai, komandų treneriai, sporto klubų vadovai ir sporto centro sudaryta vertinimo lentelė.

Renkant geriausią sportininką, komandą ir trenerį 50 proc. rezultatų lems Sporto centro sudaryta vertinimo lentelė, 30 proc. specialiai sudaryta komisija ir 20 proc. sporto gerbėjų balsai.

 

Sporto gerbėjai už savo favoritus galės balsuoti internetiniame portale www.mano-gargzdai.lt nuo lapkričio 30 iki gruodžio 7 dienos.

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 546 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,