Mano Gargždai



Gargždų irkluotojai triumfavo Latvijoje

Įvertinkite šį įrašą
(3 balsai)
Absoliutus maratono nugalėtojas – Sigitas Bulovas iš Gargždų. Absoliutus maratono nugalėtojas – Sigitas Bulovas iš Gargždų.

Praėjusį šeštadienį Latvijoje, Strenčiuose, vyko tarptautinis 37,5 km irklavimo maratonas Gaujos upe. Dėl šio irklavimo maratono nugalėtojų vardų rungėsi 32 irkluotojai iš Latvijos, Estijos, Rusijos, Baltarusijos ir Lietuvos.

 

Puikiai šiame maratone Lietuvą reprezentavo Klaipėdos rajono savivaldybės remiami Gargždų irkluotojai – Baidarių sporto klubo „Angelai“ atstovai.

Greičiausiai šį atstumą per 2 valandas ir 32 minutes įveikė ir absoliučiu šio maratono nugalėtoju tapo vienviete baidare rungtyniavęs Sigitas Bulovas, kuris po atkaklios kovos paskutiniuose distancijos metruose palaužė Baltarusijos atstovo Sergejaus Jašino (2val.32min.15s.) pasipriešinimą. Treti finišavo dviviete baidare rungtyniavę latviai Marcis Laidinš ir Janis Geidans.

Tarp moterų greičiausia buvo baltarusė Viktoryia Bobrazh, antrąją vietą iškovojo Aida Vilimienė, o trečia finišavo Krista Bondare iš Latvijos.

Vienviečių baidarių vyrų grupėje Verneris Šermokas užėmė 4-tą vietą, o Virginijus Šlevinskis finišo liniją pasiekė 7-tas.

Sporto klubas „Angelai“ – pakankamai neseniai (2011 m.) įsteigtas sporto klubas mūsų rajone, tačiau jo branduolį sudaro vieni iš labiausiai patyrusių irkluotojų Lietuvoje, todėl šis klubas savo pergalėmis nuolat garsina Gargždų miestą. Baidarių sporto klubo „Angelai“ pagrindiniai tikslai – ne tik populiarinti baidarių ir kanojų irklavimą kaip sporto šaką, bet ir organizuoti aktyvų poilsį ir laisvalaikį, dalyvauti įvairaus masto sporto ir turizmo varžybose, įvairiuose maratonuose bei žygiuose, propaguoti sveiką gyvenseną, teikti metodinę pagalbą siekiant pradėti aktyvų bei sportišką gyvenimo būdą.

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 133 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,