Mano Gargždai



Tvoralenčių tipo tvoros, ką reikia žinoti?

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Įmonės nuotr. Įmonės nuotr.

Pagal poreikius ir norus, tvora gali būti gaminama iš įvairių medžiagų – būtent dėl naudojamų medžiagų tvoras skirstome į skirtingus tipus. Patvarumas – vienas iš šiuolaikinių metalinių tvorų privalumų.

 

Taipogi didelis metalinių tvorų privalumas yra jų plastiškumas, tinkantis praktiškai bet kokios formos tvoros elementų gamybai. Deja, tokios puikios savybės turi savo kainą – kaltinės tvoros, priskiriamos prie meninės kalvystės gaminių, yra labai brangios, tačiau mainais gauname gaminį, kuris visiškai atitinka mūsų lūkesčius ir idėjas. Mažiau mokėsime už paruoštas metalines tvoralentes. Jų minimalistinė elegancija puikiai derės prie šiuolaikinės statybos estetikos. Gamintojai daro viską, kad sukurtų kuo lengvesnes sistemas. Dėl to tokios tvoros montavimas yra daug lengvesnis nei kitų modelių.

Metalinės tvoralentės – modernus sprendimas norintiems nenutolti nuo medinės tvoros imitacijos. Metalinių tvorų privalumai yra neabejotini. Visa metalinė tvoros lenta gaminama iš aukštos kokybės cinkuoto plieno ir iš abiejų pusių padengiama gruntu ir polimeriniais dažais. Investuojant į tokią konstrukciją nereikia jaudintis, kad laikui bėgant jos būklė pablogės. Naudojami metalai yra atsparūs oro sąlygoms, ypač krituliams. Tai reiškia, kad tvora nebus jautri korozijai ir nerūdys.

 

Metalinių tvoralenčių privalumai

  • Skirtingai nei medinėms, metalinių tvoralenčių tvoroms nereikia kasmetinės priežiūros,
  • Finansiškai metalinių tvoros tvoralenčių montavimas nėra toks brangus procesas. Kokybiška, sausa mediena, nudažyta kokybiškais dažais laikantis visų technologinių sąlygų, tarnaus trumpiau, nei kokybiško metalo gaminys.
  • Dėl estetinių priežasčių metalinių tvoralenčių asortimentas yra toks platus, kad leidžia pasirinkti norimas spalvas ir net tvoralentės dizainą.

 

Išskirtinės vizualinės savybės

Metalinės konstrukcijos, nepaisant savo tvirtumo, gali sužavėti estetika. Jie sukuria itin lengvą įspūdį, daugelį metų išlaiko savo pirminę išvaizdą.

 

Metalinių tvorų universalumas

Metalinės konstrukcijos puikiai tinka privatiems objektams, komunaliniams pastatams, komerciniams pastatams ir gyvenamųjų namų kvartalams.

Tvora – tai ne tik nuosavo sklypo riboženklis, bet ir namo vizitinė kortelė. Gamintojai siūlo daug įdomių galimybių, kad kiekvienas galėtų nesunkiai išsirinkti sau geriausią variantą. Tinkamai parinktos medžiagos dėka tvora gali tapti įdomiu dekoratyviniu elementu, pabrėžiančiu namo ir sodo charakterį.

 

Reklama.

Dėmesio! Kalba netaisyta. Redakcija už pateiktą informaciją neatsako.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 321 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,