Mano Gargždai



Ką verta žinoti atliekant valymą po remonto?

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Įmonės nuotr. Įmonės nuotr.

Jei remontavote savo namus, žinote, kokie destruktyvūs gali būti statybos darbai. Net kai viskas vyksta pagal planą ir jūsų statybininkai yra kuo tvarkingesni, dulkės ir nešvarumai yra neišvengiami. Valymas po remonto gali būti labai varginantis ir sudėtingas. Valymui po statybų taikomi specialūs valymo reikalavimai. Plytų ar gipso kartono dulkės gali pakenkti jūsų namams, jei jie netinkamai valomi, o kai kurios statybinės šiukšlės gali būti pavojingos jūsų sveikatai.

 

Mūsų patarimai dėl valymo po statybos padės jums vėl susitvarkyti namus, kad galėtumėte mėgautis nauja išvaizda.

 

Ar sunku valyti po statybų?

Prieš pradėdami, svarbu pagalvoti, ar turėtumėte patys atlikti valymą po statybos, ar pasikviesti profesionalus. Nors dauguma valymo po renovacijos ar statybos darbų aspektų yra panašūs į įprastą valymą – dulkių valymą, siurbimą ir poliravimą – darbas yra intensyvesnis ir gali prireikti specialių įrankių, tokių kaip šlapias/sausas dulkių siurblys, komerciniai grindų poliravimo aparatai ir parduotuvės dulkių siurbliai ( taip pat žinomi kaip kaušiniai dulkių siurbliai). Daugumą statybinės valymo įrangos galite išsinuomoti vietinėje techninės įrangos parduotuvėje, tačiau įvertinus išlaidas ir darbo sąnaudas gali būti ekonomiškiau ir naudingiau pasikviesti profesionalią valymo įmonę.

 

Ar turėtumėte samdyti profesionalią postatybinio valymo įmonę?

Daugelis namų savininkų ir nekilnojamojo turto valdytojų, atlikdami statybos darbus, nepaiso profesionalios valymo brigados samdymo išlaidų ir neįvertina laiko ir darbo, reikalingo valymui po renovacijos. Nors valymas patiems ir papildomų pinigų taupymas yra puiki paskata pasiraitoti rankoves ir atsikratyti vakuumo, yra daugybė priežasčių, kodėl verta kviesti profesionalus.

 

Saugumas

Profesionalūs valytojai po statybų supranta su valymu susijusius pavojus po to, kai rangovai jau yra nuosavybėje. Profesionalai žino, ko ieškoti ir kokias AAP dėvėti, kad nesusižeistumėte.

 

Įgūdžiai

Valyti gali kiekvienas, tačiau valymo profesionalai yra veiksmingesni ir efektyvesni, nes jie buvo išmokyti geriausiais metodais ir įranga, skirta valyti bet kokį paviršių ir dėmių tipą. Profesionalūs valytojai taip pat žino vietas, kurių žmonės nepastebi, o tai reiškia, kad po profesionalaus valymo nenustebsite pamatę pilną dulkių stalčių ar nepastebėtus dėmių ir dažų taškelius.

 

 

Reklama.

Dėmesio! Kalba netaisyta. Redakcija už pateiktą informaciją neatsako.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 270 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,