Mano Gargždai



Atsikratyti galimai narkotinių medžiagų nepavyko – surasti jas padėjo tarnybinis šuo Naruto

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi Klaipėdos AVPK nuotr. Asociatyvi Klaipėdos AVPK nuotr.

Rugpjūčio 17 d. apie 21 val. patruliuojantys policijos pareigūnai Kretingos pakraštyje, gana nuošalioje vietoje Kluonalių g., šalia automobilio „VW Golf“ pastebėjo tris jaunuolius. Jų elgesys pareigūnams pasirodė įtartinas – iškviestus kinologą su tarnybiniu šunimi Naruto ir apžiūrint įvykio vietą, kelių metrų atstumu nuo automobilio, buvo rastos elektroninės svarstyklės, penki permatomi paketai su biria baltos spalvos medžiaga ir du folijos lankstinukai su augalinės kilmės medžiaga. Įtariama, kad tai narkotinės medžiagos. Įtariamieji – 2003 m. ir 2004 m. gimę vaikinai uždaryti į areštinę, o 2004 m. gimęs nepilnametis – apklaustas.

 

Sėkminga buvo ir Plungės r. PK pareigūnų surengta priemonė, per kurią siekta užkardyti su narkotinių medžiagų vartojimu susijusias nusikalstamas veikas. 2022-08-17 apie 19.15 val., patruliuojant tikrintos vietos, kuriose gali rinktis narkotikus vartojantys asmenys. Plungėje, J. Tumo – Vaižganto g., šalia vienos iš pagrindinių miesto gatvių esančioje, tačiau krūmais ir aukšta žole apžėlusioje vietoje, pareigūnai pastebėjo du vyrus, kurių elgesys sukėlė įtarimų. Apžiūrint 1985 m. gimusio vyro rankinę, joje rasti du švirkštai su skaidriu skysčiu, galimai narkotinėmis medžiagomis. 1985 m. ir 1995 m. gimę vyrai apklausti Plungės r. PK.

Pradėti ikiteisminiai tyrimai dėl neteisėto disponavimo narkotinėmis ar psichotropinėmis medžiagomis be tikslo jas platinti (pagal LR BK 259 str. 1 d.), už tai gresia bauda, areštas arba laisvės atėmimas iki dvejų metų.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 250 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,