Mano Gargždai



Galimybė greičiau džiaugtis sutvarkyta infrastruktūra – 50 + 50 programa

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Klaipėdos rajono savivaldybės nuotr. Klaipėdos rajono savivaldybės nuotr.

Septintus metus kviečiame gyventojus dalyvauti 50 + 50 programoje, kuri suteikia galimybę sutvarkytais keliais, gatvėmis ir kiemais džiaugtis greičiau, nelaukiant bendroje Klaipėdos rajono savivaldybės tarybos patvirtintoje eilėje.

 

Savivaldybė finansuoja iki 50 proc. sumos, reikalingos vietinės reikšmės keliams remontuoti, asfaltuoti, kelių su žvyro danga dulkėjimui mažinti, taip pat daugiabučių kiemams remontuoti.

„Džiugu, kad bendradarbiaujant savivaldai ir gyventojams, pagal šitą programą kiekvienais metais yra sutvarkomi bent 2 daugiabučių kiemai ir 2–3 rajono teritorijoje esantys vietinės reikšmės keliai ar gatvės. Klaipėdos rajone keliai yra tvarkomi pagal patvirtintą ilgalaikį planą iki 2025-ųjų metų. Kai kurių kelių šiame sąraše nėra, tad jų tvarkymo gali tekti laukti ir ilgiau. Taigi norintiems patogia infrastruktūra džiaugtis greičiau išeitis – prisidėti savo lėšomis ir dalyvauti 50 + 50 programoje“, – sako Klaipėdos rajono savivaldybės administracijos direktorius Sigitas Karbauskas.

Pagal 50 + 50 programą infrastruktūrą gali tvarkyti daugiabučių oficialiai įsteigtos bendruomenės, atskiros gyventojų grupės, pavieniai asmenys ar verslininkai. Taip pat tvarkomi ir Savivaldybei priklausantys keliai, esantys sodininkų bendrijose.

Paraiškos priimamos iki lapkričio 1 dienos el. paštu . Konsultacijas paraiškų teikimo klausimais visus metus teikia Statybos ir infrastruktūros skyriaus specialistas Jonas Jackus (el. p. , tel. 8 672 20 391).

Užsakymo Nr. SAV-2022-09-08

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 289 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,