Mano Gargždai



Kviečiame formuoti Nevyriausybinių organizacijų tarybą

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Asociatyvi Pexels.com nuotr. Asociatyvi Pexels.com nuotr.

Klaipėdos rajono savivaldybė kviečia nevyriausybines organizacijas teikti kandidatus į Nevyriausybinių organizacijų tarybą.

 

Kandidatai teikiami Klaipėdos rajono savivaldybės administracijos direktoriui, užpildant nustatytos formos atstovo delegavimo į NVO tarybą paraišką. Paraiškos priimamos iki lapkričio 4 d. 16.30 val. Užpildytą ir pasirašytą paraišką galima pateikti skenuotą elektroninėmis priemonėmis, adresu  arba .

Viena nevyriausybinė organizacija gali siūlyti tik vieną atstovą.

Deleguoti atstovą gali nevyriausybinė organizacija, kurios buveinė ar filialas yra registruotas Klaipėdos rajono savivaldybės teritorijoje. Organizacijos, neturinčios juridinio asmens statuso ir juridiniai asmenys, kurie pagal Lietuvos Respublikos nevyriausybinių organizacijų plėtros įstatymą nepriskiriami nevyriausybinėms organizacijoms, dalyvauti atstovų rinkimuose į NVO tarybą negali.

Į NVO tarybą atrenkami penki nevyriausybinių organizacijų atstovai – vienas atstovas iš neįgaliųjų interesus ginančių organizacijų, vienas atstovas iš jaunimo organizacijų, vienas atstovas iš sporto organizacijų, vienas atstovas iš organizacijų, veikiančių kultūros srityje, vienas atstovas iš organizacijų, ginančių pensininkų ar pacientų interesus. Jeigu pasiūloma daugiau asmenų nei yra kvotų, Savivaldybės administracija organizuoja tų sričių nevyriausybinių organizacijų deleguotų atstovų susirinkimą (-us), kurių deleguotų atstovų yra daugiau nei nustatyta. Susirinkimo metu slapto balsavimo būdu išrenkami atstovai į NVO tarybą.

NVO tarybos nuostatus galima rasti Savivaldybės interneto svetainėje www.klaipedos-r.lt, skyriuje Informacija nevyriausybinėms organizacijoms.

Informaciją atrankos klausimais teikia Kultūros skyriaus patarėja Jūratė Dobrovolskienė, tel. 8 606 97 344, el. p. .

Paraiškos forma

 

Užsakymo Nr. SAV-2022-10-12

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 402 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,