Mano Gargždai



Gargžduose rastas pašautas katinas – kojoje rastos dvi kulkos: gyvūną teko užmigdyti

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
VE archyvo nuotr. VE archyvo nuotr.

Pajūrio policininkai ieško bet kokį žmogiškumą praradusio asmens. Jis dviem šūviais sužeidė gargždiškės augintinį. Veterinarams išsaugoti gyvūno gyvybės nepavyko.

 

Klaipėdos apskrities VPK policininkai skambučio iš uostamiesčio Liepų gatvėje įsikūrusios veterinarijos klinikos sulaukė sekmadienį (spalio 16 d.).

Apie 12.32 val. gautas pranešimas, kad į kliniką atvežtas sužeistas naminis gyvūnas. Katino kojoje žiojėjo dvi šautinės žaizdos. Atlikus rentgeno tyrimą, rastos, kaip įtariama, dvi kulkos.

Visos veterinarų pastangos išsaugoti gyvūno gyvybę baigėsi nesėkmingai. Įvertinus katino būklę konstatuota, kad jam neverta leisti kankintis. Katiną veterinarai užmigdė.

„Vakarų ekspreso“ duomenimis, sužalotas gyvūnas į uostamiestį atvežtas iš Gargždų. Jo 45 metų šeimininkė papasakojo, kad sekmadienį augintinį sužeistą rado kieme.

Pajūrio policininkai pradėjo ikiteisminį tyrimą dėl žiauraus elgesio su gyvūnais. Ieškomas katiną gyvuoju taikiniu pasirinkęs asmuo.

Tam, kas žiauriai elgėsi su gyvūnu, jį kankino, jeigu dėl to gyvūnas žuvo arba buvo suluošintas, gresia viešieji darbai arba bauda, arba areštas. Toks asmuo gali būti nubaustas ir laisvės atėmimu iki vienerių metų.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 129 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,