Mano Gargždai



Neįtikėtinas vyro siautėjimas Klaipėdoje: apgadino 4 automobilius bei pavogtu benzinvežiu rėžėsi į dvi policijos mašinas

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Feisbuko grupės „Klaipėdos Reidai II“ nuotr. Feisbuko grupės „Klaipėdos Reidai II“ nuotr.

Policijos departamentas informavo, kad Vėlinių dieną Klaipėdoje siautėjęs vyras apgadino 4 mašinas ir du policijos tarnybinius automobilius.

 

Pirminiais duomenimis, lapkričio 2 d., apie 14 val. 39 min., Klaipėdoje, Tilžės g., vyras (gim. 1997 m.) įsibrovė į aptvertą teritoriją ir pavogęs įmonei priklausantį šakinį krautuvą „Komatsu FG30“ apgadino 4 automobilius. Liudytojai pasakojo, kad vieną iš jų šakiniu krautuvu pakėlė ir numetė į griovį.

 

Apgadino du policijos automobilius

Vėliau nuėjęs į degalinę pavogė stovėjusį benzinvežį „Mercedes Benz“ (tuo metu pylė degalus) ir nuvažiavo link Palangos.

Persekiojimo metu, vairuotojas nepakluso teisėtiems policijos pareigūnų reikalavimui sustoti, todėl Klaipėdos r., kelyje Klaipėda-Liepoja 24 km, Palangos m. pareigūnai tarnybiniu automobiliu „VW Transporter“ užblokavo kelią, o persekiojamas benzinvežis trenkėsi į tarnybinį automobilį ir nesustojęs nuvažiavo.

Atliekant tolimesnį vilkiko persekiojimą, priekyje buvo ištiesta priverstinio stabdymo priemonė „ežys“, kurią pervažiavęs sustojo už kelių kilometrų.

Policijos pareigūnams bandant sulaikyti vairuotoją, benzinvežis pradėjo judėti atbuline eiga ir atsitrenkė į gale stovėjusį Klaipėdos m. PK tarnybinį automobilį „Škoda Superb“.

Įvykio metu žmonės nenukentėjo.

 

Įtariamasis nėra teistas

Vyras uždarytas į areštinę. Klaipėdos policijos atstovė Delfi teigė, kad įtariamasis nėra teistas.

Dar trečiadienį Klaipėdos policija Delfi pasakojo, kad medikų pagalbos prireikė pareigūnui, kuris susižalojo rankos pirštus, mesdamas priverstinio stabdymo įrenginį „ežį“.

Sulaikytas įtariamasis siautėjo mieste būdamas blaivus. Jis buvo nuvežtas į ligoninę patikrinti, ar nėra apsvaigęs nuo narkotikų.

Pradėtas ikiteisminis tyrimas pagal LR BK 178 str. 3 d. (vagystė).

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 257 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,