Mano Gargždai



Tarptautiniame sunkiosios atletikos turnyre stipriausi – gargždiškiai

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Sporto centro nuotr. Sporto centro nuotr.

Savaitgalį Telšiuose vyko Tarptautinis sunkiosios atletikos turnyras „Žemaitijos Taurė“. Čia susirinko apie 150 sportininkų iš Latvijos, Estijos, Vilniaus, Marijampolės, Anykščių, Rokiškio, Klaipėdos, Kretingos, Panevėžio, Telšių ir Gargždų.

 

Iki 17 m. amžiaus grupėje gargždiškiai vėl buvo tarp stipriausių. Jaunasis talentas penkiolikmetis Nojus Brazdeikis 67 kg svorio kategorijoje tapo nugalėtoju. Sportininkas rovimo veiksme iškėlė 80 kg, stūmimo veiksme iškėlė 94 kg ir dvikovėje surinko 174 kg. Toje pačioje svorio kategorijoje III-ią vietą iškovojo Nojus Stonys. Nojus išrovė 57 kg, išstūmė 69 kg ir dvikovėje surinko 126 kg. Treneris Edvardas Šauklys pasidžiaugė, kad abu sportininkai šiose varžybose pagerino savo asmeninius rezultatus.

Lijana Jakaitė – šiuo metu geriausia Lietuvos sunkiaatletė – tarp merginų dalyvavo be konkurencijos. Pasitikrinti jėgas prieš Pasaulio čempionatą Kolumbijoje nusprendusi sportininkė dvikovėje surinko 202 kg ir parodė, kad yra pasiruošusi svarbiausioms sezono varžyboms, kuriose bus dalijami reitingo taškai į Olimpines žaidynes.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 284 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,