Mano Gargždai



LTF taurės didysis finalas Gargžduose – be šeimininkų

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Ltf.lt nuotr. Ltf.lt nuotr.

Savaitgalį Gargžduose vyksiantis Lietuvos tinklinio federacijos (LTF) vyrų taurės turnyro finalas vyks be šeimininkų – Gargždų „Amber-Arlangos“ tinklininkų. Pastaruosius kelerius metus tiek LTF taurės turnyre, tiek Lietuvos čempionate dominavę gargždiškiai iš kovos dėl LTF trofėjaus šįkart buvo eliminuoti Šiaulių „Elgos-Grafaitės-SC Dubysos“ komandos.

 

Pirmąjį pusfinalio mūšį gargždiškiai Šiauliuose pralaimėjo rezultatu 1:3 (15:25, 20:25, 25:20, 13:25) ir tikėjosi, kad Gargžduose atsakomajame pusfinalio mače pavyks atsirevanšuoti.

Deja, „Amber-Arlangos“ ekipai nepadėjo ir namų sienos – pralaimėta po itin atkaklaus ir emocingo mūšio rezultatu 2:3 (29:27, 23:25, 19:25, 25:21, 14:16).

Taigi, šiauliečiai pusfinalio seriją laimėjo 2:0 ir žengė į finalą.

Čia jie susitiks su keletą pastarųjų metų tik pirmoje tinklinio lygoje rungtyniavusia Kelmės „Etovio“ komanda.

Pastaroji taip pat sensacingai pusfinalio serijoje 2:1 palaužė Marijampolės „Sūduvą“.

Taigi, praėjusių metų finalininkai – „Amber-Arlanga“ ir „Sūduva“ šiemet kausis tik dėl LTF taurės turnyro trečiosios vietos.

„Nors LTF Didžiosios taurės namais ilgą laiką buvo Gargždai, laikas atsisveikinti ir perduoti taurę į kitas rankas. Kur ji keliaus, į Šiaulius ar Kelmę – pamatysime! Na, o mes šį kartą kovosime mažajame finale prieš Marijampolės „Sūduvą“, su kuria dėl didžiosios taurės kovojome ne vieną finalą. Nors buvo sakoma, jog pusfinaliai buvo finalo vertės, tačiau tikrąją finalų dieną komandos žada ne ką mažiau įspūdingas kovas“, – rašoma Gargždų „Amber-Arlangos“ tinklininkų oficialioje „Facebook“ paskyroje.

LTF taurės turnyro didysis finalas tarp Kelmės „Etovio“ ir Šiaulių „Elgos-Grafaitės-SC Dubysos“ vyks šeštadienį nuo 18 val. Gargždų sporto salėje (Gamyklos g. 33).

Kova dėl trečiosios vietos – nuo 13 val. tarp „Amber-Arlangos“ ir „Sūduvos“.

Tikėtina, jog šioms ekipoms bus sudėtinga susikaupti ir kilti į mažojo finalo mūšį, kadangi jų tikslas buvo aiškus – kautis didžiajame finale dėl trofėjaus.

Sportas tuo ir žavus bei intriguojantis, kad nuspėti nieko negali: savo jėgą ir meistriškumą reikia įrodyti ne žodžiais ar anksčiau iškovotų trofėjų demonstravimu, o veiksmais aikštelėje.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 398 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,