Mano Gargždai



Šilumos siurbliai oras-oras – racionalus sprendimas visiems namams

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Įmonės nuotr. Įmonės nuotr.

Jaukūs ir šilti namai – privilegijos, kuriomis tikrai nori džiaugtis kiekvienas žmogus. Dėl šios priežasties šiuolaikinė šildymo sistemų rinka tikrai gali pasiūlyti itin gausų bei kardinaliai skirtingą šildymo technikos pasirinkimą. Šildymo sistemą kiekvienas žmogus pasirenka atsižvelgdamas į individualius poreikius, būsto tipą  ir, savaime suprantama, finansines galimybes. Vieni žmonės savo būstą šildo standartiniais kieto kuro, dujiniais ar kito tipo katilais, na o kiti, savo ruožtu, ieško pažangesnių šildymo sprendimų. Vienas tokių – šilumos siurbliai oras-oras. Tad kokius privalumus suteikia būtent ši šildymo sistema? Ir kokie yra pagrindiniai šilumos siurblių oras-oras pranašumai prieš kitas, būsto apšildymo funkciją atliekančias šildymo sistemas?

 

Šilumos siurbliai oras-oras – ekonomiškai palankus šildymo metodas

Visų pirma būtina paminėti, jog šilumos siurbliai oras-oras yra ypatingai patraukliu finansiniu rodikliu išreikšta šildymo sistema. Nors galutinę oras-oras šilumos siurblio kainą įtakoja jo techniniai parametrai bei galingumo rodikliai, tačiau bet kuriuo atveju ši inovatyvi šildymo įranga kainuoja gerokai mažiau nei daugelis seno tipo katilų ar kitų šildymo sistemų. Naujos kartos šilumos siurbliai oras-oras tikrai gali pasigirti konkurencinga kaina, tačiau pagrindinis finansinis pranašumas, kurį suteikia būtent ši šildymo sistema  - ženkliai sumažėjusios šildymo išlaidos. Na o šio privalumo dėka galėsite savęs nevaržyti ir nuolat mėgautis kiekviename žingsnyje lydinčia jaukia šiluma.

 

Funkcionali priemonė bet kuriuo metų laiku 

Šilumos siurbliai oras-oras, kitaip nei kitos šildymo sistemos, atlieka ne tik patalpų apšildymą. Šie novatoriški šilumos siurbliai efektyviai prisitaiko prie kardinaliai skirtingų oro sąlygų ir geba atlikti ne tik patalpų šildymo, bet ir vėsinimo ar drėgmės šalinimo funkciją. Tad savo namuose įdiegus būtent šią šildymo sistemą galėsite džiaugtis nepriekaištingu mikroklimatu ištisus metus. Pažangiausias šildymo sistemas atstovaujantis šilumos siurblys oras-oras yra vienas įrenginys, kuris kokybiškai atlieka tiek šildytuvo, tiek kondicionieriaus paskirtis. Taip pat verta paminėti, jog šie siurbliai yra atsparūs net ir itin dideliems temperatūrų svyravimams. Jie sugeba užtikrinti kokybiškus ir nenutrūkstančius patalpų šildymo procesus net ir vyraujant išskirtinai žemai temperatūrai. 

 

Gamtai draugiška šildymo sistema

Šilumos siurbliai oras-oras yra aplinką tausojanti šildymo sistema. Ši sistema naudoja lauke esantį orą ir perduoda jį į vidinį šilumos siurblio bloką, iš kurio šiluma patenka į vidines patalpas. Toks šilumos siurblio veikimo principas patvirtina faktą, jog ši sistema yra išskirtinai ekologiškas, draugiškas gamtai šildymo sprendimas, kuris į aplinką neišskiria jokio CO2 kiekio. Taigi pasitelkdami į pagalbą šilumos siurblius oras-oras ne tik džiaugsitės nepriekaištinga šiluma ar sumažėjusiomis šildymo išlaidomis, tačiau taip pat tausosite aplinką ir saugosite gamtą.

Įmonės nuotr.

 

Novatoriškas dizainas ir patogus valdymas

Oras-oras šilumos siurbliai yra nesudėtingai ir greitai įrengiama šildymo sistema. Ši sistema nereikalauja daug papildomos vietos ar sudėtingų parengiamųjų darbų, tokių kaip žemės kasimas. Kompaktiškas šilumos siurblių oras-oras dydis – ypatingai svarbus šios šildymo sistemos pranašumas, kuris leidžia sėkmingai šį šildymo metodą pritaikyti tiek išskirtinai didelėse, tiek pakankamai kukliose patalpose. Taip pat dauguma tokio tipo šilumos siurblių pasižymi subtilaus, elegantiško dizaino savybe. Šio privalumo dėka šilumos siurbliai oras-oras subtiliai prisitaiko prie skirtingo interjero erdvių ir tampa išties skoningu interjero akcentu. Na o svarbiausia – dauguma oras-oras šilumos siurblių suteikia galimybę patalpos šilumą reguliuoti nuotoliniu būdu. Nuotolinis šildymo valdymas ypatingai aktualus visiems, kurie planuoja įsirengti šildymo sistemą rečiau lankomose patalpose. Nuotolinio valdymo pagalba galite nuolat palaikyti tam tikrą temperatūrą tiek gyvenamose, tiek negyvenamose patalpose, o tai padeda išvengti itin nemalonių vamzdžių užšalimo pasekmių.

Šilumos siurbliai oras-oras – racionalus sprendimas, kuris leidžia džiaugtis ekonomiškos ekologiškos ir išskirtinai funkcionalios šildymo sistemos privalumais. Tad patobulinkite savo namus, sodybas ar kitas patalpas šia pažangia šildymo sistema ir džiaukitės nepriekaištingu mikroklimatu bet kuriuo metų laiku.

 

 

Reklama.

Dėmesio! Kalba netaisyta. Redakcija už pateiktą informaciją neatsako.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 260 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,