Mano Gargždai



Maciuičiuose girtas vyras stipriai sužalojo sugėrovą

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi policijos nuotr. Asociatyvi policijos nuotr.

Sekmadienį Klaipėdos rajone prie vieno stalo sėdusių ir po kiek tai laiko ne juokais susipykusių dviejų skirtingo amžiaus vyrų keliai kardinaliai išsiskyrė. Sunkiai nuo alkoholio apsvaigęs vyresnysis atsidūrė policijos areštinėje, o nuo jo nukentėjęs neblaivus jaunesnis – ligoninėje.

 

Konfliktas sekmadienį įvyko Maciuičių kaime. Likus valandai iki vidurnakčio, juoda katė perbėgo tarp dviejų skirtingo amžiaus vyrų. Konfliktas įvyko name, per čia vykusias išgertuves. Per jį 44 metų vyras sužalojo 24 metų sugėrovą.

Vaikinas nukentėjo pakankamai rimtai. Greitosios medicininės pagalbos brigada jaunuolį nuvežė į ligoninę, kurioje jis gydomas.

Iškviesti policininkai sulaikė įtariamąjį. Jis uždarytas į Klaipėdos apskrities VPK areštinę. Vyras buvo gerokai apsvaigęs nuo alkoholio. Jam nustatytas sunkus girtumo laipsnis. Į alkotesterį įpūtė 2,53 alkoholio promilės.

Pareigūnai aiškinasi konflikto priežastis ir aplinkybes. Nukentėjusysis taip pat buvo neblaivus, tačiau apie jo girtumo laipsnį kol kas nepranešama.

Klaipėdos rajono policijos komisariate pradėtas ikiteisminis tyrimas dėl nesunkaus sveikatos sutrikdymo.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 303 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,