Mano Gargždai



Baigiamas projektuoti Veiviržėnų kultūros centras: pamatykite, kaip jis atrodys

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Projektuotojų vizualizacija Projektuotojų vizualizacija

Netrukus atgis dar vienas Klaipėdos rajono kultūros židinys – jau baigiamas rengti Veiviržėnų kultūros centro rekonstravimo projektas. Visuomenė kviečiama susipažinti su projektiniais pasiūlymais.

 

„Veiviržėnai jau ne kartą visus nustebino kultūros ir meno idėjomis. O pats Veiviržėnų kultūros centras, deja, seniai nebeatitinka nei energijos efektyvumo, nei statybos techninių standartų. Patalpos ir scena taip pat nepritaikyti koncertams ir kitiems didesniems renginiams. Taigi buvo būtina centrą tvarkyti iš pagrindų, ką ir planuojama padaryti – bus įrengta du kartus didesnė scena, perplanuotos vidaus erdvės, didės ir pati žiūrovų salė“, – sako Klaipėdos rajono meras Bronius Markauskas.

Planuojama, kad po rekonstrukcijos iki 30–40 procentų turėtų sumažėti centro eksploatavimo sąnaudos, atsiras klimato valdymo galimybė.

„Po rekonstrukcijos atsiras ir patalpos priimti svečiams bei atlikėjams, erdvus holas, administracinės patalpos. Gerės renginių organizavimo galimybės, planuojamos priemonės, padėsiančios spręsti scenos apšvietimo ir kitus techninius klausimus. Be to, bus tvarkoma ir centrinė miestelio aikštė, tad pokytis bus akivaizdus“, – teigia Klaipėdos rajono vicemerė Violeta Riaukienė.

Planuojama, kad sutvarkytas Veiviržėnų kultūros centras duris turėtų atverti iki 2025 m. pabaigos.

Susipažinti su projektiniais pasiūlymais galima Savivaldybės interneto svetainėje https://klaipedos-r.lt/svetaines-skelbimai/skelbimai-apie-visuomenei-svarbiu-statiniu-projektavima/

Viešas susirinkimas nuotoliniu būdu vyks birželio 21 d. 15 val. Prisijungimo nuoroda: https://us05web.zoom.us/j/88181046712?pwd=U2phemlyVjhZVlVhc0ZYc1BZTGtEUT09

Susitikimo ID: 881 8104 6712, slaptažodis: 2L7xB4

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 602 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,