Mano Gargždai



Gaisrai Klaipėdos rajone: kaime supleškėjo ūkinis pastatas, priemiesčio gyventojas neteko pavėsinės

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi PAGD nuotr. Asociatyvi PAGD nuotr.

Sekmadienį Klaipėdos rajone kilusiame gaisre nukentėjo jį gesinęs vyras. Ūkinio pastato bei prie jo laikytų daiktų išsaugoti nepavyko. Ugnis rajone siautėjo ir šio pirmadienio naktį.

 

Sekmadienio (birželio 11 d.) popietę gaisras kilo visai šalia Priekulės esančiame Stragnų II kaime. Apie 14.52 val. gautas pranešimas, kad kaimo Tilto gatvėje atvira liepsna degė ūkinis pastatas, apie 70 kvadratinių metrų ploto. Pastatas vieno aukšto, medinis, perdengimas medinis, stogas dengtas šiferiu. Per gaisrą sudegė ne tik ūkinis pastatas, bet ir prie jo sukrauta mediena, laikyti dviračiai ir kiti ūkio reikmenys. Ugnis išplito ir į atvirą teritoriją. Išdegė šalia augusi žolė, apie 6 arų plote. Gesindamas gaisrą, rankas apdegė vyras. Rimčiau nenukentėjo, greitosios medicininės pagalbos brigada pagalbą jam suteikė vietoje. Gaisras užgesintas apie 17.27 val.

Šio pirmadienio (birželio 12 d.) naktį Klaipėdos rajono ugniagesiai kviesti į šalia uostamiesčio esantį Trušelių kaimą. Apie 2.06 val. Beržų gatvėje atvira liepsna degė nedidelė medinė pavėsinė, kurios stogas dengtas čerpėmis. Apdegė pati pavėsinė ir lauko baldai – komoda bei stalas. Gaisras užgesintas per keliolika minučių.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 655 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,