Mano Gargždai



Orai: išliks šilta, kai kur palis, nugriaudės perkūnija

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Astos Šatkienės nuotr. Astos Šatkienės nuotr.

Trečiadienio dieną anticiklonas klajos virš Baltijos šalių. Šio aukšto atmosferos slėgio sūkurio įtaką jausime ir Lietuvoje.

 

Šiauriniuose ir vakariniuose šalies rajonuose debesų bus mažiau, o pietiniuose ir rytiniuose padangė išliks nepastoviai debesuota. Lietuvos pietinėje pusėje kai kur gali trumpai, tačiau nedaug palyti.

Pūs rytinių krypčių vidutinio stiprumo vėjas. Jis iš žemyno gilumos ir toliau į mūsų šalį neš šilumą. Temperatūra skubės kilti. Antroje dienos pusėje daug kur oras įšils iki 24–28, tik Dzūkijoje ir Suvalkijoje, kur bus storesnis debesų sluoksnis, vietomis temperatūra svyruos apie 23 laipsnius.

Ketvirtadienį neramesni orai taip pat išliks Pietų Lietuvoje. Tikėtina, kad šalies pietvakariuose vietomis trumpai palis. Lyjant galima ir perkūnija.

Naktį besikeičiančios krypties vėjas nurims, o dieną sustiprės iki 5–10 m/s. Per perkūniją vėjo gūsiai kai kur įsismagins iki 15–18 m/s. Naktis bus šilta. Žemiausia temperatūra svyruos tarp 11–16 laipsnių. Dieną temperatūra pakils iki 22–27, šiauriniuose rajonuose vietomis pašoks iki 29 laipsnių.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 661 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,