Mano Gargždai



Rungtynėse su lyderiais „Bangos“ futbolininkai kovėsi įnirtingai: pralaimėjo minimaliu skirtumu

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Gargždų „Bangos“ feisbuko nuotr. Gargždų „Bangos“ feisbuko nuotr.

Dar vienerios „Optibet A lygos“ 19-ojo turo rungtynės buvo sužaistos Gargžduose, kur vietos komanda savų sirgalių akivaizdoje priėmė lygos lyderius.

 

Išvykoje žaidęs „Panevėžys“ minimaliu skirtumu nugalėjo Gargždų „Bangą“ – rungtynės baigėsi rezultatu 1:0 (1:0).

Rungtynių pradžioje gargždiškiai turėjo puikią progą – Karolis Žebrauskas kamuolį paliko Viliui Piliukaičiui, tačiau šūvis skriejo į vartų konstrukciją, smūgį apsunkino Matijus Remeikis. Kiek vėliau į artimąjį vartų kampą smūgiavo Ariagneris Smithas, bet jam pasižymėti nepavyko.

Pirmasis smūgis į vartų plotą tapo įvarčiu, kai po Chafiko Tigroudja perdavimo kamuolį 44-ąją minutę į tolimąjį vartų kampą pasiuntė A. Smithas. Po kelių epizodų Mantą Bertašių patikrino ir Jeffrey Sarpongas, bet šį kartą vartininkas žaidė užtikrintai.

63-iąją minutę šūvį iš už baudos aikštelės atliko M. Remeikis, tačiau įspūdingą šuolį atlikęs varžovų vartininkas kamuolį fiksavo savo rankose.

Vėliau pavojus kilo ir prie Vytauto Černiausko ginamo stačiakampio – po pakelto kampinio kamuolys atšoko komandos naujokui Konstantinui Šulcui, tačiau stiprus smūgis nebuvo tikslus.

Po sužaistų „Optibet A lygos“ 19-ojo turo rungtynių „Panevėžys“ pirmauja turėdamas 46 taškus, tuo tarpu pralaimėjimą patyrusi „Banga“ savo kraityje turi 19 taškų bei rikiuojasi septinta.

Gargždų stadione, kartu su „Bangos“ sirgaliais, rungtynes stebėjo ir pirmasis „Dakar Rally“ keturratininkas Baltijos šalyse Laisvydas Kancius.

 

Rungtynių akimirkos čia, čia ir čia.

 

 

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 365 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,