Mano Gargždai



Šachmatų mėgėjus kviečia į tradicines pirmenybes

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi Freepic.com nuotr. Asociatyvi Freepic.com nuotr.

Netrukus prasidės nauji mokslo metai, kartu ir naujasis šachmatų varžybų sezonas. Tradiciškai, projektą pradėsime rajono šachmatų pirmenybėmis, trečiąja lyga, kur gali dalyvauti visi norintys, rajone gyvenantys, besimokantys ar dirbantys šachmatų mėgėjai, neturintys iškovotos teisės būti antroje ar pirmoje lygose. Rajono pirmenybės nuolat vyksta nuo 1987-tųjų metų, jos prasideda rugsėjo mėnesį, o baigiasi prieš pat Kalėdas.

 

Šiemet planuojame startuoti rugsėjo 5-tą dieną (antradienį) 19 val. Bus žaidžiama antradieniais ir ketvirtadieniais nuo 19 val. visą rugsėjo mėnesį. Per vakarą vyks du turai, kiekvienam žaidėjui skiriant po 30 minučių ir pridedant po 5 sekundes prie kiekvieno ėjimo. Pirmas dvi vietas trečioje lygoje iškovoję šachmatininkai pateks į aukštesnę, antrąją lygą. Ten jau lauks grupė pajėgesnių šachmatininkų. Na, o pabaigai – pati stipriausia, pirmoji lyga, kur susirenka patys pajėgiausi rajono šachmatininkai. Norint tapti rajone stipriausiu, šį sudėtingą kelią reikia praeiti.

Rajono šachmatų mėgėjus, kurie nebijo iššūkių ir susiderina laiką, kviečiame jungtis į rajono šachmatų pirmenybes ir įrodyti savo pajėgumą prie 64 juodai baltų langelių.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 199 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,