Mano Gargždai



3 dažnai minimi mitai apie riebalų nusiurbimą

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi Pexels.com / Ann H nuotr. Asociatyvi Pexels.com / Ann H nuotr.

Plastinės operacijos neretai būna apipintos gąsdinančiais mitais. Nuo baimės, kad išsivystys infekcija, iki nerimo atsibusti nebepanašiu į save, – grožio chirurgijos sritį supa nemažai abejonių, dėl kurių žmonės nesiryžta dailinti išvaizdos. Šiame straipsnyje pristatysime 4 dažnai minimus mitus apie vieną iš plastinės chirurgijos procedūrų – riebalų nusiurbimą.

 

Tai puikus būdas numesti svorį

Riebalų nusiurbimas (liposakcija) – operacija, kurios metu riebalų perteklius yra šalinimas nuo atitinkamų kūno vietų, pavyzdžiui, sėdmenų, nugaros ar pilvo. Manoma, jog ši procedūra puikiai tiks tiems, kurie nori greitai atsikratyti priaugto svorio. Svarbu žinoti, jog didelį viršsvorį turintiems žmonėms liposakcija nėra atliekama dėl galimų komplikacijų. Liposakcija yra puikus būdas patobulinti kūno linijas, tačiau tai nėra sprendimas kovojant su dideliu viršsvoriu.

 

Ši procedūra skirta tik moterims

Sklando gandai, jog riebalų nusiurbimas aktualus tik moterims. Tai nėra tiesa, nes ši procedūra puikiai tinka ir kūno linijas koreguoti norintiems vyrams. Tačiau tiesa, kad plastikos chirurgas atsižvelgs į jūsų amžių bei sveikatos problemas, nes ši procedūra netinka visiems.

 

Pasiekiamas tik trumpalaikis rezultatas

Pacientai bijo, jog atlikus liposakciją, rezultatas bus trumpalaikis ir nusiurbti riebalai greitai sugrįš. Tai mitas, nes laikantis tinkamo mitybos plano ir reguliariai mankštinantis, rezultatai bus ilgalaikiai. Taip pat būtina laikytis individualiai jums skirtų gydytojo rekomendacijų, kad rezultatas tikrai būtų ilgalaikis.

Suprantama, kad išgirdus gąsdinantį mitą kiekvienam kyla abejonių. Visą teisingą, objektyvią informaciją apie riebalų nusiurbimą jums gali suteikti tik profesionalai – patyrę plastinės chirurgijos gydytojai. Svarbu kreiptis tik į profesionalią kliniką, kad procedūra jums būtų atlikta saugiai ir tinkamai. Ieškokite faktų ne interneto platybėse, o tik patikimuose šaltiniuose ir profesionalų kabinete.

 

Reklama.

Dėmesio! Kalba netaisyta. Redakcija už pateiktą informaciją neatsako.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 589 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,