Mano Gargždai



Kaip užtikrinti namų ar verslo patalpų saugumą?

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Įmonės nuotr. Įmonės nuotr.

Šiuolaikinių technologijų potencialas vis dažniau ir noriai išnaudojamas ne tik įmonėse ar turtingų žmonių namuose, bet ir vidutinių piliečių namuose visame pasaulyje. Lietuvoje taip pat vis dažniau kalbama apie inovatyvių nekilnojamojo turto sprendimų teikiamas galimybes, o išmaniosios signalizacijos sistemos šiuo atžvilgiu pasirodo esąs vienas geriausių pasirinkimų.

 

Jeigu jūs taip pat domitės tokia belaide apsaugos sistema ar net svarstote apie jos įsigijimą, atminkite, kad kaina turėtų būti tik vienas iš daugelio faktorių, kurie turėtų turėti įtakos jūsų pirkiniui.

 

Kas yra bevielė aliarmo signalizacija ir iš ko ji susideda?

Bevielė signalizacija yra signalizacijos sistema, naudojama įsilaužimo ir apiplėšimo aptikimui. Jos atskiri elementai bendrauja tarpusavyje radijo bangomis ir yra maitinami baterijomis arba akumuliatoriais. Kitaip tariant, jiems nereikia vedžioti kabelių po namus ar verslo patalpas o tai leidžia išvengti brangių renovacijų, taip pat leidžia greitai surinkti ir konfigūruoti visą sistemą. Vienintelis elementas, kuris turi būti maitinamas iš tinklo, yra signalizacijos valdymo pultas.

 

Kaip veikia belaidis signalizatorius – esminė informacija

Pagrindinis bevielės signalizacijos uždavinys – signalizuoti apie įsilaužimą ir užpuolimą. Štai kodėl tarp visų sistemos elementų daugiausiai yra judesio detektoriai, durų ir langų atidarymo jutikliai bei stiklo dūžio jutikliai. Kai tik aptinka grėsmę, jie radijo ryšiu perduoda informaciją į signalizacijos pultą, kuris įjungia signalizaciją. Valdymo pultas su GSM moduliu taip pat siunčia pranešimą saugos tarnybos signalizacijos stebėjimo centrui bei namo savininkui, jei toks pranešimas buvo sukonfigūruotas.

Nors bevielė signalizacija yra įprastas įsibrovėlių signalizacijos sistemos pavadinimas ir dažniausiai naudojamas įsibrovimams aptikti, jei jūsų namuose įdiegta signalizacijos sistema, kurią sudaro judesio jutikliai, atviros durys ir langai bei išdaužyti langai, galite išplėsti jos potencialą, kad būtų galima aptikti ir kitų rūšių grėsmes, pavyzdžiui, gaisrą ar potvynį. Tam pakanka papildomai įrengti dūmų, dujų, anglies monoksido ar vandens potvynio detektorius ir, kaip ir kitus belaidžių sistemų elementus, sukonfigūruoti jų ryšį radijo bangomis. Taip įgausite išplėstą apsaugos sistemą, kuri apsaugos jus ir jūsų šeimą nuo pavojų, kylančių tiek iš pastato išorės, tiek iš vidaus.

 

 

Reklama.

Dėmesio! Kalba netaisyta. Redakcija už pateiktą informaciją neatsako.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 89 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,