Mano Gargždai



Avarinis durų atidarymas – kada kreiptis į specialistus

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Įmonės nuotr. Įmonės nuotr.

Užsitrenkusios durys, pamesti raktai ar užsikirtusi spyna. Nuo tokios nemalonios situacijos, kuri gali sujaukti visus dienos planus dažnai galima apsisaugoti pritaikant tam tikrus metodus, tačiau, kartais tiesiog pasitaiko nesėkmingos situacijos, kurioms niekaip negalima buvo padaryti įtakos. Tačiau, ką daryti jeigu vieną dieną ištiko tokia nelaimė?

 

Ar avarinis durų atidarymas vienintelis būdas?

Ištikus nelaimei susijusiai su durimis ar spyna, visada galima kreiptis į spynų meistrus, kuriems avarinis durų atrakinimas yra kasdienybė. Tai yra specialistai, kurie kiekvieną dieną padeda žmonės atrakinti duris profesionaliausiu būdu, po kurio nereikia keisti durų ar rinkti automobilio stiklo šukių.

Pas šios specialistus, avarinis durų atidarymas atliekamas nedelsiant, naudojant specialius įrankius ir visrakčius, kad atrakinimo procesas būtų kuo greitesnis ir kokybiškesnis. Profesionalūs avarinio atrakinimo specialistai dažnai yra raktininkų asociacijų nariai, turi diplomus ir kitus sertifikatus įrodančius jų patirtį ir aukštą pasiruošimo lygį. Tikras atrakinimo specialistas ne tik galės atrakinti spyną, tačiau esant poreikiui pasiūlys ir kitas aktualias paslaugas susijusias su raktais, ir spynomis, kadangi apie šiuos dalykus turi išmanyti kuo daugiau norint savo darbą atlikti tinkamai.

Avarinis durų atidarymas. Įmonės nuotr.

 

Reikia taip pat turėti omeny, kad sos atrakinimas bus atliekamas tik pateikus nuosavybės dokumentus įrodančius, kad turtas priklauso jums. Jeigu dokumentai yra užtrenkti viduje, o ištraukti elektroninio išrašo nepavyksta, privalote apie tai informuoti specialistą, kadangi priešingu atveju visada yra įtraukiama policija ir avarinis durų atidarymas vykdomas tik su jos leidimu.

 

Ką daryti, kad spynų atrakinimas netaptų jūsų galvos skausmu?

Tačiau, nebūtina bijoti tos dienos, kuomet spynų atrakinimas taps jūsų bėda – jo tikimybes galima gerokai sumažinti. „Spynų Atidarymas“ avarinio durų atidarymo tarnyba rekomenduoja keletą būtų apsisaugoti nuo neplanuotų išlaidų ir streso:

  • Turėkite atsarginius raktus. Atsarginio rakto gamyba durims, seifui ar automobiliui yra visada gerokai pigesnė nei spynų atrakinimas, rakto gamybą ar spynos keitimas, kuomet visi raktai pamesti.
  • Važiuojant į ilgą kelionę imkite su savimi du raktus. Nemaloni situacija nepažįstamoje aplinkoje gali būti gerokai blogesnė ir brangesnė. Jūs niekada negalite būti garantuoti, kad vienintelis raktas nenustos veikti ar nebus užtrenktas automobilyje netyčia suveikus centriniam užraktui.
  • Įsitikinkite, kad visos spynos gerai veikia. Stringanti durų spyna gali bet kuriuo momentu galutinai sugęsti, o jeigu tai įvyks užrakintoje padėtyje, tuomet spynų atrakinimas bus tiesiog būtinas norint tą spyną išimti iš durų ir pakeisti ar suremontuoti.
  • Sureguliuokite duris. Jeigu durys yra pakrypusius pasėdus namui ar dėl senumo, jos gali užsikirsti net gerai veikiant spynoms. Durų reguliavimą dažnai gali atlikti tie patys spynų meistrai.
  • Nenaudokite kreivo ar skilusio rakto. Jeigu komplekte turite kelis raktus, iš kurių vienas tarnauja jau ilgą laiką, nenuveskite jo iki pat galo. Kreivas arba lūžęs raktas gali lūžti ir užstrigti spynoje, tad padėkite jį atsargai, o tuo tarpu naudokitės geriau atrodančiu raktu.
  • Nebandykite avarinio atrakinimo vykdyti patys. Jeigu jau patekote į tokią situaciją, kuomet sos atrakinimas tampa būtinas, pirma įsitikinkite ar nėra kito būdo pakliūti vidun. Jei vienintelis būdas patekti į būstą ar automobilį yra neįmanomas, durų laužimas ir aklas spynų gręžimas sukels tik papildomų išlaidų ir retai garantuos atidarymą.

Taigi, nedidelis rūpestis savo raktais ir spynomis gali padėti užsitikrinti, kad spynų atrakinimas netaptų būtinas.

 

 

Reklama.

Dėmesio! Kalba netaisyta. Redakcija už pateiktą informaciją neatsako.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 286 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,