Mano Gargždai



Pagrindiniai spintos elementai, kuriuos būtina turėti rudenį ir žiemą

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Istockphoto nuotr. Istockphoto nuotr.

Pirmieji rimtesni rudens sezono požymiai simbolizuoja nejučia ateisiančių šalčių metą. Tad tinkama moterų spintos sudėtis šiuo vėsiu laikotarpiu – tai ne tik stilius, bet ir komfortas bei tinkama apsauga nuo nepalankių oro sąlygų. Dabar madingas kapsulinės spintos principas yra puikus būdas sumažinti drabužių kiekį, turėti tik reikalingus ir kokybiškus drabužius ir tuo pačiu leisti kurti įvairų stilių. Yra keletas neabejotinai svarbių moteriškų drabužių, kuriuos derėtų turėti savo garderobe rudenį ir žiemą.

 

Pūkinė striukė

Šaltuoju metų laiku apsauga nuo žemos temperatūros tampa prioritetu. Todėl verta atseikėti didesnę sumą pinigų į pasirinktą striukę, pvz., pūkinę striukę ar puspaltį su tinkama šilumos izoliacija. Pūkinė striukė lengva, bet labai šilta, todėl tai bus puikus pasirinkimas išties šaltomis dienomis. Jei norite elegantiškesnės išvaizdos, puspaltis gali būti puikus sprendimas. Rinkitės nesenstančius modelius, kurie žavi savo klasikiniu stiliumi ir sunkiai atsibosta.

 

Klasikiniai džinsai

Džinsai yra klasika, jau daugelį dešimtmečių neišeinanti iš mados. Šaltiems metų laikams verta rinktis tamsesnių atspalvių džinsus, tokius kaip sodri juoda arba tamsiai mėlyna. Tokios spalvos kur kas labiau dera prie tamsių viršutinių drabužių. Tiesa, tai ne itin šiltas drabužis, bet be jo neįsivaizduojame nei vienos stilingos spintos.

 

Šilti megztiniai

Šilti, švelnūs ir jaukūs megztiniai saugo mus nuo šalčio ir suteikia mūsų stiliui charakterio. Verta turėti spintoje kelis universalius modelius, kuriuos nesunkiai priderinsite prie likusio garderobo. Vienas pagrindinių rudens garderobo elementų gali būti vilnonis švelnių spalvų megztinis, pavyzdžiui, pilkos, tamsiai mėlynos ar rudos spalvos. Šio tipo megztinis puikiai tiks ir kaip kasdienės aprangos dalis, ir kaip elegantiška apranga ypatingoms progoms.

 

Kokybiškos ryškiaspalvės kojinės

Kiekviena moteris, norinti rudeninį ir žieminį garderobą paįvairinti ryškiomis spalvomis, savo spintoje turi turėti daug kokybiškų šiltų kojinių. Kadangi dažnai moterys renkasi aulinukus ar ilgus batus, kojinės turėtų būti ilgesnio tipo. Paprastai būtent jos išsiskiria įdomiais ir akį traukiančiais raštais, kurie ir padaro jūsų įvaizdį unikaliu ir įdomių. Kokybiškas ilgas kojines įsigyti galite gerai žinomo lietuviško prekės ženklo Sparta el. parduotuvėje.

 

Neutralių spalvų marškiniai ir palaidinės

Marškiniai ir palaidinės yra patikimi spintos elementai bet kokiai progai. Vertėtų rinktis neutralių spalvų modelius, pavyzdžiui, baltą, smėlio ar švelniai rožinę spalvas, kurias lengva derinti su kitais drabužiais. Marškiniai gali būti elegantiški ir tinkami svarbioms progoms, tačiau derinami su džinsais ir ryškiaspalvėmis ilgomis kojinėmis gali atrodyti kasdieniškai ir įdomiai. Palaidinės su subtiliomis dekoracijomis ar išsiuvinėjimais šaltojo laikotarpio stiliui suteikia žavesio ir romantiško akcento. 

 

Kokybiškos šiltos kelnaitės

Daugelis kalbančiųjų apie garderobo sudėtį nemini kelnaičių. O mes galvojame, kad vertėtų. Kelnaitės yra vienas iš svarbiausių garderobo elementų, nuo kurio priklauso jūsų komfortas. Jos turi būti patogios, pagamintos iš natūralių medžiagų, kvėpuojančios ir nedirginančios odos. Žiemą galite rinktis kelnaites iš vilnos. Nebijokite, jos bus itin švelnios, o tuo pačiu puikiai palaikys optimalią kūno temperatūrą. Išsirinkti sau tinkančias ir patinkančias galite čia: https://spartatextile.lt/produkto-zyma/kelnaites-moterims/

Galėtume vardyti ilgai, ką vertėtų turėti savo spintoje, bet tik jūs pačios ilgainiui suprasite, kas yra naudingiausia ir patogiausia jums.

 

Reklama.

Dėmesio! Kalba netaisyta. Redakcija už pateiktą informaciją neatsako.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 223 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,