Mano Gargždai



Kokios gudrybės padės pirmiems sužinoti apie akcijas parduotuvėje?

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Įmonės nuotr. Įmonės nuotr.

Tikriausiai sunkiai rastume žmogų, kuris apsipirkinėdamas parduotuvėje neatkreipia dėmesio į akcijas. Juk tai puikus būdas sutaupyti. Vis dėlto, kartais apie nuolaidas sužinome pavėluotai – akcinės prekės jau būna išpirktos. Tenka liūdnai nuleisti galvą ir pirkti produktą, kuriam tuo metu nuolaida nėra taikoma. Pažįstama situacija? Jei taip, siūlome kelias gudrybes – kaip sužinoti apie akcijas pirmiems?

 

Būkite greitesni už kitus ir medžiokite akcijas

Pirmoji gudrybė – būti greitesniems už kitus žmones. Naujos akcijos dažnai būna ribotos, tad norint pasinaudoti pasiūlymais, svarbu apie jas sužinoti pirmiems. Kaip tai padaryti? Prenumeruokite prekybos tinklų naujienlaiškius, sekite jų paskyras socialiniuose tinkluose, atsisiųskite mobiliąsias programėles. Tokiu būdu informaciją apie akcijas gausite vieni iš pirmųjų.

 

Stebėkite prekybos tinklų pasiūlymus internete

Didžioji dalis parduotuvių turi savo el. parduotuves ir svetaines, kuriose galima atrasti naujausią informaciją apie nuolaidas. Reguliariai tikrinkite savo mėgstamų prekybos vietų internetines svetaines ir būkite pasiruošę reaguoti į pasiūlymus.

 

Naudokitės akcijų sekimo programėlėmis

Egzistuoja įvairios mobiliosios programėlės, kurios padeda sekti akcijas ir gauti pranešimus apie naujus pasiūlymus. Dauguma didžiųjų prekybos įmonių turi savo programėles su akcijų sekimo funkcija. Be to, yra ir trečiųjų šalių programų, kurios gali pranešti jums apie skirtingose prekybos vietose taikomas nuolaidas.

 

Dalyvaukite lojalumo programose

Ne paslaptis, dauguma parduotuvių tinklų turi savo lojalumo programas, kurios suteikia pranašumų tik registruotiems nariams. Tai gali būti nuolaidos, ekskliuzyviniai pasiūlymai ar ankstyva prieiga prie naujų produktų. Tapkite mėgstamo prekybos tinklo lojalumo programos nariu – tokiu būdu informacija apie geriausias nuolaidas jus pasieks greičiau.

 

Įsitraukite į mėgstamos parduotuvės bendruomenę

Internetinės bendruomenės, forumai ir socialiniai tinklai – čia žmonės dažnai dalijasi informacija apie naujas akcijas. Prisijunkite prie teminių grupių, kuriose diskutuojama apie apsipirkimus, ir dalinkitės patirtimi su kitais nariais. Kartais tokios bendruomenės gali būti viena iš geriausių vietų, norint sužinoti apie paslėptas ar ankstyvas akcijas.

Ir nepamirškite: sėkmingas žinojimas apie naujas akcijas reikalauja nuolatinio dėmesio ir aktyvaus veiksmo. Sekdami šias gudrybes galite padidinti savo galimybes sutaupyti, pasinaudoti unikaliomis akcijomis ir pasiūlymais bei patirti teigiamų apsipirkimo patirčių.

 

 

Reklama.

Dėmesio! Kalba netaisyta. Redakcija už pateiktą informaciją neatsako.

 

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 212 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,