Mano Gargždai



Artėjant Kalėdoms, susitikta su Klaipėdos rajono dvasininkais

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Klaipėdos rajono savivaldybės nuotr. Klaipėdos rajono savivaldybės nuotr.

Artėjant didžiosioms metų šventėms, Savivaldybės vadovai ir Klaipėdos rajono dvasininkai susirinko šventinių pietų. Tikimasi, kad tokie susitikimai taps gražia tradicija ir kasmet suburs pabendrauti bei pasidalyti džiaugsmais ir rūpesčiais.

 

„Artėja didžiosios metų šventės. Jos visada siejamos ir su praėjusių metų vertinimu. Noriu pasidžiaugti, kad Savivaldybei jie buvo geri. Startas daugeliui pagrindinių darbų yra duotas. Pagal daugelį rodiklių išlaikome lyderystę ir Lietuvoje. Tačiau baigiantis metams, dažnai susimąstome ne tik apie nuveiktus darbus, bet ir tai, kokie žmonės apskritai buvome. Tad norisi palinkėti visiems daugiau nuoširdumo, atvirumo ir pasitikėjimo vieni kitais. Taip pat stiprėjančios bendrystės ir gebėjimo kasdieniuose dalykuose atrasti prasmę“, – kalbėjo Klaipėdos rajono meras Bronius Markauskas.

Šventinis susitikimas pradėtas malda. Klaipėdos rajono katalikų ir evangelikų liuteronų dvasininkai džiaugėsi galimybe susirinkti draugėn, pamatyti vieni kitus ir pasidalinti mintimis, sunkumais ir džiaugsmais.

Jie dėkojo Savivaldybei už visokeriopą paramą ir palaikymą, aptarė parapijose įgyvendinamus darbus ir siekius, taip pat diskutavo apie dvasingumo ir tikėjimo svarbą bei kasdienės prasmės ieškojimą.

Artėjant šv. Kalėdoms, visi vieni kitiems linkėjo susitelkimo, kantrybės, stiprybės ir atvirumo bei gerų metų. Vieningai sutarta draugėn susiburti ir kitais metais.

 

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 615 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,