Mano Gargždai



Ieškomas projektuotojas naujo modulinio darželio Gargžduose statybai

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Klaipėdos rajono savivaldybės nuotr. Klaipėdos rajono savivaldybės nuotr.

Gargžduose daugės vietų darželinukams – jau paskelbtas konkursas ir ieškoma projektuotojo naujam vieno aukšto moduliniam darželiui, kuris bus statomas prie lopšelio-darželio „Saulutė“.

 

Planuojama, kad darželyje veiks 6 ikimokyklinio amžiaus grupės 3–6 metų vaikams. Čia atsiras universali erdvė žaidimams, aktų ir sporto salės, pagalbos specialistų kabinetai, bus sutvarkyta aplinka.

„Klaipėdos rajone sparčiai augant gyventojų skaičiui – trūksta vietų darželiuose. Šią problemą sprendžiame tiek statydami naujas ugdymo įstaigas, tiek iš dalies kompensuodami mokestį tėvams, kurių vaikai lanko privačius darželius. Ne išimtis ir Gargždai, todėl ir nusprendėme, kad reikia imtis priemonių. Viena iš jų – naujo modulinio darželio statyba. Toks projektas jau įgyvendintas Plikiuose prie I. Labutytės pagrindinės mokyklos.  Tai greitas ir nesudėtingas sprendimas, leisiantis sukurti daugiau vietų vaikams“, – sako Klaipėdos rajono meras Bronius Markauskas.

Šio modulinio darželio statyba – viena iš ikimokyklinio ir priešmokyklinio ugdymo plėtros Gargžduose projekto dalių. Planuojama, kad mieste atsiras ne tik modulinis darželis, bet bus statomas ir naujas bei renovuojamas lopšelis-darželis „Gintarėlis“. Taip pat šiuo metu Gargžduose modernizuojamas lopšelis-darželis „Saulutė“, 2025-aisiais duris turėtų atverti ir naujas darželis Mazūriškiuose, jau prasidėjusios ir darželio-mokyklos statybos Trušeliuose.

Viešas pirkimas skelbiamas ČIA.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 668 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,