Mano Gargždai



Vyks karinės pratybos

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
PBŽ nuotr. PBŽ nuotr.

Sausio 15–18 d. Klaipėdos, Tauragės, Šilutės, Šilalės rajonų ir miestų savivaldybių teritorijose vyks Lietuvos kariuomenės Lietuvos didžiojo etmono Jono Karolio Chodkevičiaus pėstininkų brigados „Žemaitija“ karinės lauko taktinės pratybos BRAVE GRIFFIN 24-I, informuoja kariuomenė.

 

Pratybose dalyvaus brigada „Žemaitija“ ir jos padaliniai, Karo policija, Krašto apsaugos savanorių pajėgų 3 ir 6 rinktinės bei sąjungininkai iš Jungtinių Amerikos valstijų.

BRAVE GRIFFIN 24-I“ – tai suplanuotos brigados lygmens lauko taktinės pratybos, kurių pagrindinis tikslas – patikrinti brigados „Žemaitija“ gebėjimą vykdyti štabo ir padalinių perdislokavimą į numatytus rajonus.

Tuo pačiu, pratybų metu tikrinsime vienetų reagavimą į parengties lygius bei budrumo lygių procedūras, vadaviečių išskleidimą, ryšių patikrinimą, be to, bus vykdomas taktinis žygis, demonstruojant brigados mobilumą.

Informuojama, kad pratybų laikotarpiu (šviesiuoju ir tamsiuoju paros metu) minėtose teritorijose judės karinė technika ir kariai su ginklais. Šaunamosios ir pirotechninės imitacinės priemonės bei karinės inžinerinės priemonės nebus naudojamos.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 289 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,