Mano Gargždai



Šeštadienį tinklinio mėgėjai laukiami palaikyti Sporto centro komandas svarbiame čempionate

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Sporto centro nuotr. Sporto centro nuotr.

Vasario 17-ąją į Gargždus atvyks visi Lietuvos tinklinio mylėtojai. Jau tradicija tapęs, kasmetinis tinklinio turnyras „Gargždų taurė“ šiais metais yra ir įskaitinis Lietuvos tinklinio mėgėjų čempionato 5-asis etapas. Keturi čempionato etapai jau yra įvykę. Pirmasis vyko Kaune, antrasis – Gargžduose, trečiasis – Alytuje, ketvirtasis – Kelmėje, penktasis vyks Gargžduose šį šeštadienį ir finalinis šeštasis vyks balandžio 13-ąją Kaune.

 

„Norime pasidžiaugti, kad šiame etape turėsime komandų iš visos Lietuvos. Šeštadienį į turnyrą atvyksta komandos iš Kauno, Alytaus, Vilniaus, Panevėžio, Klaipėdos, Joniškio, Tauragės, Rietavo, Kėdainių. Smagu, kad galime suburti tiek daug bendraminčių į vieną vietą. Dar labiau džiugina, kad visa tai vyksta Gargžduose. Visada esame dėkingi Klaipėdos r. BĮ „Sporto centras“ už galimybę organizuoti tokius turnyrus ir toliau plėtoti šią sporto šaką. Šeštadienį labai kviečiame atvykti stebėti rungtynių ir tuo pačiu palaikyti Gargždų sporto centro vyrų ir moterų komandas“, – sako komandos vadovė A. Tamošauskė.

Moterų grupės varžybos vyks Minijos progimnazijoje. Vyrai varžysis Sporto centro salėje. Po keturių etapų Gargždų sporto centro moterų komanda užima 1- ąją vietą lentelėje. Vyrų komanda šiuo metu yra 2-oje vietoje. Viskas spręsis dviejuose paskutiniuose etapuose. Visi neabejingi tinkliniui kviečiami šeštadienį palaikyti savo komandas.

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 295 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,