Mano Gargždai



Į Pirmąją lygą sugrįžusios „Banga B“ treneris A. Tarlazis: „Mums patinka žaisti su stipriausiais“

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Treneris A. Tarlazis. Mano Gargždai nuotr. Treneris A. Tarlazis. Mano Gargždai nuotr.

Šiandien 17 val. Gargždų „Bangos B“ komanda, po metų pertraukos, išvykoje startuos „TOPsport“ pirmoje lygoje. Jai aikštelėje teks nemenkas iššūkis siekiant pergalės prieš praėjusio sezono bronzos medalininkę – Kėdainių „Nevėžio“ ekipą.

 

Varžybų nekantriai laukiančios jaunos ir ambicingos komandos treneris Armando Tarlazis tikina, kad vaikinai starto tikrai nepabūgs, netgi priešingai, žaidimas su stipriomis lygos komandomis skatina juos tobulėti ir dar tvirčiau siekti savo užsibrėžtų tikslų.

„Mums patinka žaisti su stipriausiais. Mėgstame pasitikrinti savo jėgas, iš dalies dėl to ir siekėme kelialapio į Pirmąją lygą. Čia sugrįžtame po metų pertraukos ir neturėjome tikslo susikviesti pajėgiausių žaidėjų. Priešingai, manome, kad tai puiki galimybė pasireikšti jaunajai kartai. Ir, nors į kiekvienas rungtynes žiūrime labai atsakingai, sunkiai dirbame bei siekiame aukščiausių rezultatų, vaikinai žino, kad net jei ir nepasiseks, jie visuomet komandoje gali jaustis saugūs“, – naujienų portalui „Mano Gargždai“ sakė iš Brazilijos kilęs treneris A. Tarlazis.

Pasak trenerio, komanda varžyboms kantriai ruošėsi. Iki Pirmosios lygos sezono pradžios „Banga B“ sužaidė trejas kontrolines varžybas su Klaipėdos „Neptūno“ ir Plungės rajono „Babrungo“ klubais.

„Esame labiau susikoncentravę į žaidėjus, jų tobulėjimą bei įdedamas pastangas. Bet, žinoma, neužmiršime ir sportinių tikslų, bandysime laimėti kiekvienas varžybas bei parodyti savo komandos geriausią versiją“, – teigė „Bangos B“ vedlys.

Anot A. Tarlazis, formuodamas komandą, Gargždų klubas vadovavosi kiek kitokia koncepcija nei įprasta.

„Mums svarbu, kad žaidėjai pirmiausia būtų geri žmonės, puikūs komandos draugai, ambicingi ir žingeidūs. Mes, vadovai, niekam neskambinome ir nesiūlėme prisijungti prie ekipos, o sulaukę motyvuotų kandidatų pasiūlymų, tiesiog juos patikrinome ir išsirinkome verčiausius“, – apie komandos sudėtį kalbėjo treneris.

Įvardindamas stipriausias ekipos savybes, A. Tarlazis, dar kartą išskyrė talentingus žaidėjus. Pasak jo, kiekvienas vaikinas prie komandos prisideda tiek individualiais pasiekimais, tiek ir gebėjimu žaisti komandoje.

„Fantastiški žaidėjai ir žmonės. Na, o kur tobulėti visada yra. Mūsų trenerių darbas – sėkmingai auginti jaunąją kartą, stiprinti vaikinų fizinį pasirengimą, neperspaudžiant ir palaipsniui užtikrinti ambicingų jaunų žaidėjų kelią į suaugusiųjų profesionalų futbolą“, – naujienų portalui sakė A. Tarlazis.

„TOPsport“ pirmoji lyga prasidėjo dar vakar, įvykus pirmosioms varžyboms tarp Kauno „Hegelmann B“ ir Jonavos „Be1“ komandų. Šįkart pranašumą pademonstravo Jonavos futbolininkai, nugalėję kauniečius rezultatu 3:1.

Šiemet pirmenybėse iš viso vėl varžysis 16 komandų, kurios žais dviejų ratų sistema.

Visas lygos rungtynes transliuos futbolas.tv ir FIFA+ platformos, o kiekvieno turo centrinis mačas bus transliuojamas LRT.lt portale.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 507 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,