Mano Gargždai



Sporto klubo „Okinava“ auklėtiniai į Gargždus parvežė bronzos medalių

Įvertinkite šį įrašą
(3 balsai)
Gargždiškiai su trenere Rima Lisinskaite Gargždiškiai su trenere Rima Lisinskaite

Sekmadienį Kėdainių arenoje įvyko Lietuvos kyokushin karate vaikų kata čempionatas. Jame technikos demonstravimo įgūdžius rodė virš 350 karatekų iš įvairiausių Lietuvos miestų.

 

Okinaviečiai sėkmingai realizavo save net dviejuose kata rungtyse: asmeninėje ir komandinėje. Įveikė po kelis raundus bendroje įskaitoje karatekos iškovojo 44 medalius iš 49 klubo dalyvių: 16 aukso, 17 sidabro ir 11 bronzos. Tarp 21 Lietuvos klubo „Okinava“ iškovojo 2-ąją komandinę vietą.

Įdėtos vaikų pastangos kartu su mokytojų atsidavimu ir skirtu laiku parodė, jog ne tik talentas, tačiau ir sunkus darbas duoda sėkmingus rezultatus. Sporto klubo „Okinava“ trenerės Diana Mačiūtė, Kristina Basova ir Rima Lisinskaitė didžiuojasi, jog jaunieji sportininkai yra motyvuoti ir atsidavę karate keliui.

Gargždiškiai, kurie asmeninėje kata rungtyje iškovojo bronzos medalius: Austėja Cirtautaitė ir Ąžuolas Puidokas. Team kata rungtyje, taip pat, bronzos medalius iškovojo: Aronas Kučinskas, Austėja Cirtautaitė ir Ąžuolas Puidokas (trenerė Rima Lisinskaitė).

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 623 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,