Mano Gargždai



Lietuvos stalo teniso komandiniame čempionate Gargždų sporto centro moterų komanda iškovojo auksą

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Sporto centro nuotr. Sporto centro nuotr.

Sekmadienį Širvintose vyko Lietuvos stalo teniso komandinio čempionato finalinės kovos. Dėl nugalėtojų vardo finaliniame etape varžėsi 12 vyrų ir tiek pat moterų komandų.

 

„Džiaugiuosi dideliu komandų skaičiumi ir aktyvumu čempionate, tačiau labai norėčiau ir kartu sieksiu, kad čempionate moterų dalyvavimas būtų daug didesnis ir aktyvesnis“, – kalbėjo Lietuvos stalo teniso asociacijos prezidentė Inga Navickienė

Antrus metus iš eilės čempionato aukso medalius iškovojo „NŽ“ komanda (Vilius Samakaljevas, Klaidas Čepaitis, Amirreza Abbasi, Ehsanas Shafrehas, Eligius Klarenbeekas, Mohamedas Javadas Soharabi) finale 5:1 nugalėję Vilkaviškio „Rytas 1“ stalo tenisininkus (Vytautas Rybakas, Ignas Navickas, Edvinas Tamošiūnas, Karolis Kasparaitis). Bronzos medaliais pasipuošė Vilniaus Br. Balaišienės komanda (Valdas Martinkus, Ernestas Mincevičius, Ignas Šišanovas, Konstantinas Oreškinas).

„Šiais metais teko rimtai padirbėti pusfinalyje. Džiugu, kad viskas gerai baigėsi. Šių metų komandų lygis labai panašus, kaip ir praėjusį sezoną. Sėkmę čempionate greičiausiai atnešė mūsų komandos didelis darbas treniruotėse ir komandos vieningumas“, – po apdovanojimų kalbėjo „NŽ“ komandos žaidėjas Vilius Samakaljevas.

Čempionių vardus apgynė ir Gargždų sporto centro moterų stalo teniso komanda (Auksė Gecevičiūtė, Andželika Petrauskienė, Kornelija Ščiglaitė) finale 5:4 įveikusios Kauno „Raudona Juoda“ (Karina Ivanauskaitė, Kristina Taurienė, Sabina Musajeva, Monika Mazur) stalo tenisininkes. Trečią vietą iškovojo Vilniaus universiteto komanda (Medeinė Stankevičiūtė, Meida Sereikaitė, Viltautė Adamonytė, Elzė Danilkevičiūtė).

 

„Komandos stiprybė ir tvirtumas yra komandoje darniai veikianti naujų jaunų ir patyrusių žaidėjų sąveika. Čia greičiausiai yra ir atsakymas kaip mums pavyksta jau keltą metų iš eilės laimėti čempionatą. Kartu noriu pasidžiaugti puikiai organizuotu čempionatu ir pakviesti visus žaisti ir palaikyti stalo tenisininkus“, – kalbėjo Gargždų sporto centro stalo tenisininkė Auksė Gecevičiūtė.

Iš viso 2023–2024 m. Lietuvos stalo teniso komandinio čempionato sezone dalyvavo 23 moterų ir 175 vyrų komandos.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 247 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,