Mano Gargždai



Influencerių įtaka Korėjietiškos kosmetikos populiarumui

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Asociatyvi Freepic.com nuotr. Asociatyvi Freepic.com nuotr.

Šiuolaikinis pasaulis nestovi vietoje, nuolat vystosi ir keičiasi įvairiose mūsų gyvenimo srityse. Čia tikrai neatsilieka ir grožio sfera. Į grožio industriją ateina vis daugiau naujų tendencijų, o viena iš jų yra būtent korėjietiška kosmetika, kurios pagrindinis tikslas yra pagerinti odos būklę ir palaikyti jos grožį, o ne užmaskuoti esamus trūkumus.

 

Viena pagrindinių korėjietiškos kosmetikos populiarumo priežasčių – gamintojų siūlomas novatoriškas požiūris. Korėjietiška kosmetika ne tik patenkina pagrindinius odos poreikius, bet ir pasižymi įvairiomis papildomomis savybėmis, tokiomis kaip drėkinimas, šviesinimas, apsauga nuo saulės ir kt. Be to, gamintojai kurdami savo produktus remiasi šiuolaikiniais moksliniais tyrimais ir naujausiomis technologijomis.

 

Kokia gi socialinių tinklų ir influencerių įtaka korėjietiškos kosmetikos populiarumui?

Šiuolaikiniame pasaulyje socialiniai tinklai ir influenceriai turi didžiulę įtaką mados ir grožio sričiai. Juk beveik kiekvienas turi savo mėgstamą įžimybę, kurią seka socialiniuose tinkluose ir stebi jos veiklą. Daugelis populiarių tinklaraštininkų dalijasi savo atsiliepimais apie korėjietišką kosmetiką ir mados tendencijas, taip skatindami susidomėjimą šiais produktais. O interneto platybėse, kaip žinome, informacija sklinda lengvai ir greitai. Tad influencerių reklamuojamos priemonės ir rekomendacijos išties neretai skatina žmones įsigyti ir išbandyti korėjietiškos kosmetikos priemonių.

 

Kodėl korėjietiška kosmetika tokia populiari?

Korėjos moterys yra itin dėmesingos odos priežiūrai, būtent tai tapo postūmiu aktyviai vystytis kosmetikos pramonei šalyje. Korėjietiška kosmetika – tai šimtamečių tradicijų, natūralių ingredientų ir šiuolaikinių technologijų derinys. Priežiūros priemonių asortimentas didžiulis: emulsijos, tonikai, geliai, putos, kaukės, serumai ir kt. Be to, yra išskirtinė odos priežiūros programa, kurią sudaro 10 etapų:

  • dekoratyvinės kosmetikos pašalinimas hidrofiliniu aliejumi;
  • veido valymas vandens pagrindo prausikliu, pavyzdžiui, putomis;
  • odos šveitimas;
  • odos tonizavimas, tam, kad subalansuoti odos pH ir paruošti ją kitam etapui;
  • maitinimas ir odos regeneravimas įvairiomis emulsijomis ir esencijomis;
  • serumų, kurių sudėtyje yra aukšta naudingų ingredientų koncentracija, naudojimas;
  • medžiaginių kaukių naudojimas;
  • paakių priežiūra naudojant specialius kremus ir kaukes;
  • dieninio bei naktinio veido kremo naudojimas;
  • odos apsauga nuo saulės.

Kiekvienam etapui buvo sukurtas didžiulis kosmetikos gaminių asortimentas, tinkantis skirtingiems odos tipams. Būtent toks sistemingas požiūris leido sukurti produktus, galinčius išspręsti bet kokias dermatologines problemas. Dėl šių savybių korėjietiška kosmetika tapo pasauline tendencija.

 

Korėjietiškos kosmetikos privalumai

Greičiausiai ne kartą teko girdėti, kad korėjietiška kosmetika yra ypatinga. Taigi, apie kokius korėjietiškos kosmetikos privalumus ir išskirtines savybes turite žinoti?

Saugumas

Korėjietiškos kosmetikos esmė – natūralių augalinės ir gyvūninės kilmės ingredientų naudojimas. Produktų sudėtyje nėra agresyvių sintetinių medžiagų: alkoholių, formaldehidų, parabenų, sulfatų, mineralinių aliejų ir kt. Tai leidžia šiai kosmetikai išsiskirti aukšta kokybe ir saugumu net ir probleminei odai.

Sudėtis

Korėjiečiai savo kosmetikos gaminiams kurti naudoja tikrai unikalius ingredientus. Gamintojai kuria neįprastas formules ir derinius, kurie kartais gali atrodyti neįtikėtinai. Puikiai parinktų ingredientų dėka korėjietiška kosmetika intensyviai maitina ir giliai drėkina, atnaujina epidermį, lygina raukšles, naikina pigmentaciją ir pagerina odos tonusą. Be to, svarbu paminėti, kad šiose grožio priemonėse nėra odai kenksmingų formaldehidų ir ftalatų, kurių reguliarus naudojimas gali sukelti rimtų odos problemų.

Efektyvumas

Korėjietiška kosmetika yra ypač efektyvi ir naudojant ją galite pasiekti iš tiesų stulbinančių rezultatų. Tačiau tam būtina laikytis 10 žingsnių odos priežiūros rutinos taisyklių.

Patogumas

Labai dažnai kosmetikos produktų pakuotėse gali rasti specialių priemonių. Tai gali būti mentelės, pipetės, dozatoriai ir kitos priemonės, skirtos dozavimui ir priemonės paskirstymui ant odos.

Kaina

Prieinamos kainos yra vienas iš pagrindinių korėjietiškos kosmetikos pranašumų. Kadangi korėjietiškos kosmetikos prekės ženklai siekia tiekti itin aukštos kokybės produktus konkurencingomis kainomis. Neretai netgi prabangaus segmento priežiūros priemonių kaina yra prieinama beveik kiekvienam.

Platus pasirinkimas

Kalbant apie gaminių asortimentą, korėjietiška kosmetika rinkoje, ko gero, neturi konkurentų. Be to, patys prekių ženklai konkuruoja tarpusavyje šalies viduje ir reguliariai atnaujina savo linijas. Taigi, Pietų Korėja aktyviai kuria ir papildo rinką naujais produktais. Newcrush internetinėje parduotuvėje yra didelis korėjietiškos kosmetikos pasirinkimas, tad tikrai rasite priemones, atitinkančias jūsų poreikius.

 

 

Reklama.

Dėmesio! Kalba netaisyta. Redakcija už pateiktą informaciją neatsako.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 648 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,