Mano Gargždai



Kremavimo paslaugos greitai ir patikimai

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Įmonės nuotr. Įmonės nuotr.

Atėjus laikui atsisveikinti su mirusiais artimaisiais, svarbu surengti gražias laidotuves ir pasirūpinti tinkamu išlydėjimu. Vienas iš galimų atsisveikinimo būdų yra kremavimas. Ilgą laiką laidojimo kultūroje buvo įprastas tradicijų nulemtas palaikų užkasimas į žemę, tačiau pastaruoju metu sparčiai populiarėja ir kremavimo alternatyva, kuri labai praktiška ir patogi.

 

Toliau skaitydami sužinosite apie patikimas kremavimo paslaugas ir galėsite kreiptis į specialistus, kurie padės visais su laidotuvėmis bei jų organizavimu susijusiais klausimais.

 

Kremavimo privalumai

Kremavimas pasižymi keliais dideliais pliusais. Visų pirma, tai yra ekologiškas palaikų utilizavimo būdas, kuomet miręs kūnas sudeginamas, o pelenai dedami į urną. Pastaruoju tūkstantmečiu Lietuvoje buvo įprastas tik laidojimas dėl krikščioniškų tradicijų įtakos. Tačiau kremavimo tradicijos Lietuvoje yra žymiai senesnės ir mena tūkstantmečius.

Pagonybės laikais kūnas būdavo kremuojamas, o pelenai išbarstomi jūroje ar miškuose. Tiesa, dabar yra skatinama pelenų nebarstyti, o dėti juos į specialią urną, kuri yra užkasama po žeme arba dedama į specialias talpas kapinėse. Galima sakyti, jog kremuojant kapinėse ženkliai sutaupoma vietos, todėl tai dar vienas didelis privalumas gyventojų skaičiui vis daugėjant ir kapinėms plečiantis.

Kremavimas kartais reikalauja ir mažiau išlaidų, todėl tai pigesnė alternatyva. Tiesa, viskas priklauso nuo to, kokia urna parenkama, nes gali būti ir paprastų, pigių, ir labai brangių urnų variantų. Kremuojant reikalinga urna ir karstas, taip pat įvairūs kiti laidojimo reikmenys, kuriuos rasite vietoje.

 

Visos kremavimo paslaugos

Kremavimo specialistai pasirūpina absoliučiai viskuo, kas reikalinga sklandžiam išlydėjimui ir atsisveikinimui. Tai ne tik pats kremavimo procesas, bet ir kūno parengimas, šarvojimo salių veikla, įvairių laidojimo atributų nuoma ir daug daugiau. Užsakius kremavimo paslaugas, specialistai pasirūpina palaikų transportavimu, padeda sutvarkyti reikiamus dokumentus, išspręsti kilusius klausimus labai įvairiais, net itin sudėtingais atvejais.

Patikimas, greitas, sklandus kremavimas ir viskas, ko reikia sklandžiam mirusiojo išlydėjimui! Kreipkitės į specialistus jau dabar ir visai netrukus sulauksite reikiamos pagalbos.

 

 

Reklama.

Dėmesio! Kalba netaisyta. Redakcija už pateiktą informaciją neatsako.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 89 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,