Mano Gargždai



Pasaulinės turizmo dienos proga – renginių gausa

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Klaipėdos r. TIC nuotr. Klaipėdos r. TIC nuotr.

Rugsėjo 27 d. minima Pasaulinė turizmo diena, siekiant visame pasaulyje paskatinti turizmo plėtrą, užmegzti kultūrinius ryšius. Šių metų tema – „Turizmas ir taika“ – atkreipia dėmesį į svarbų turizmo vaidmenį puoselėjant taiką, supratimą bei bendradarbiavimą tarp tautų ir kultūrų.

 

   Klaipėdos rajono turizmo informacijos centras Pasaulinės turizmo dienos proga kviečia į nemokamą ekskursiją “Kuršių nerija, Kuršių marios ir špacerojimas po Dreverną su kurše”, kuri vyks rugsėjo 28 d., 10.00 val., Drevernoje, gidė L. Strumylienė. Ekskursijos metu nusikelsite į tolimus laikus, sužinosite, kas kartu su žmonėmis apsigyveno šioje teritorijoje. Kodėl kuršių laivus šiandien vadiname kurėnais? Kas padėjo sukontroliuoti aibę mariose plaukojusių burvalčių? Aplankysite vienintelę likusią laivadirbio J.Gižo etnografinę sodybą ir paskutinę likusią kopą Drevernoje, išgirsite žvejų istorijas apie jų gyvenimą ir buitį. Prisijunkite pašpaceroti (pasivaikščioti) per paukštilėkį (rugsėjį) po nuostabiąją Dreverną.

Būtina išankstinė registracija. Vietų skaičius ribotas. Registracija iki rugsėjo 25 d. tel. +370 620 81 901 arba: https://forms.gle/qoejWFPjz6jsuAWm8

Rugsėjo mėnuo „Babilono soduose“ skelbiamas kaip – turizmo mėnuo! Pasimėgaukite ramiomis rudens dienomis tarp ryškiaspalvių gėlynų ir atraskite nepakartojamą grožį, tyrinėjant miniatiūrinius architektūrinius pasaulio stebuklus ir parko nuostabius augalus.

  • Rugsėjo 1115 dienomis – Turizmo dienos su žiniuoniu Aniketo.
  • Rugsėjo 13 diena 19 val. Teatralizuota vakarienė DÎNER TRAGÉDIE (Tragedija, ne vakarienė)
  • Rugsėjo 1622 dienomis – Šeimos savaitė 
  • Rugsėjo 2429 dienomis – Pasaulinės turizmo dienos su žiniuoniu Aniketo.
  • Rugsėjo 29 – spalio 4 dienomis – Senjorų savaitė.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 205 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,