Mano Gargždai



Naujoji J. Lankučio viešosios bibliotekos vadovė – Aurelija Butkutė-Norkevičienė

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Naujoji J. Lankučio viešosios bibliotekos vadovė – Aurelija Butkutė-Norkevičienė. Asmeninio albumo nuotr. Naujoji J. Lankučio viešosios bibliotekos vadovė – Aurelija Butkutė-Norkevičienė. Asmeninio albumo nuotr.

Laimėjusi viešąjį konkursą praėjusią savaitę darbą pradėjo Jono Lankučio viešosios bibliotekos direktorė – Aurelija Butkutė-Norkevičienė.

 

Pasak Aurelijos Butkutės-Norkevičienės, knyga ir kultūra jos ir šeimos gyvenime užima itin svarbią vietą, todėl darbas bibliotekoje jai yra be galo įdomus ir prasmingas, kur gali ne tik kitus „auginti“, bet ir pati nuolat augti bei tobulėti tiek kaip vadovė, tiek kaip žmogus.

„Esu be galo smalsus, energingas ir kūrybiškas žmogus. Man komanda – tai yra žmonės, kurie įkvepia vieni kitus kurti bei judėti į priekį, tai yra žmonės, kuriems nuoširdžiai šiandien rūpi, kaip mes kartu būsime rytoj. Ir toliau kartu su komanda kursime atvirą, pažangią, bendruomenišką biblioteką, kuriančią kokybišką kultūrinį turinį, skatinančią skaitymą, bendravimą bei mokymąsi visą gyvenimą. Man biblioteka yra ne daiktavardis, o veiksmažodis, nes čia dirbantys žmonės gyvena nuolatiniame pokytyje bei kūrybiniame procese“, – sako bibliotekos direktorė.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 91 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,