Mano Gargždai



Sinoptikai apie orus: vyraus įkyrus, tačiau nedidelis lietus

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Edvardo Gelžinio nuotr. Edvardo Gelžinio nuotr.

Artimiausiomis dienomis Lietuvos orų sąlygas diktuos žemo slėgio laukas.

 

Pietinio ciklono dalis trečiadienio dieną lems, kad dangų daugelyje rajonų gaubs debesys. Pietinėje šalies dalyje bus didesnė tikimybė išvysti pragiedrulių, o šiauriniame pakraštyje numatomas nedidelis lietus. Likusioje šalies dalyje lietaus tikimybė bus visai nedidelė. Pūs besikeičiančios krypties vidutinio stiprumo vėjas, kuris pasieks 5–10 m/s greitį. Temperatūra taip pat primins rudenį. Termometro stulpelis rodys tarp 8 ir 13 laipsnių šilumos.

Ketvirtadienio naktį kaip tik pietiniai rajonai sulauks lietaus ir didžiąją šalies dalį gaubs debesys. Vyraus rytinių krypčių, 4–9 m/s stiprumo vėjas. Oras atvės iki 2–7 laipsnių šilumos, bet dirvos paviršiuje kai kur susidarys šalnos, temperatūra gali nukristi iki 3 laipsnių šalčio.

Ketvirtadienio diena taip pat nelepins saulės spinduliais. Daugelyje rajonų numatomas lietus. Pūs šiaurės rytų, šiaurės vėjas, kuris pasieks 6–11 m/s. Temperatūra pasiskirstys tarp 8 ir 13 laipsnių šilumos.

Po taip pat lietingo penktadienio, savaitgalis numatomas daug sausesnis. Nors dienomis oras bus kiek šiltesnis ir temperatūra sieks 11–16 laipsnių, naktį numatomas atvėsimas ir vėl daugelyje rajonų dirvos paviršiuje formuosis šalnos.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 881 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,