Mano Gargždai



Auksiniu scenos kryžiumi apdovanotas monospektaklis „Avinai“ atkeliauja į Priekulę

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Organizatorių iliustr. Organizatorių iliustr.

Spalio 30 d., 19 val., Priekulės meno ir kultūros centre vyks Menų festivalio „Plartforma“ renginys, kuriame bus rodomas 2024 m. Auksiniu scenos kryžiumi, kaip geriausias metų spektaklis vaikams ir jaunimui, apdovanotas spektaklis. Renginys rekomenduojamas paaugliams ir jų tėvams.

 

Ar tau patinka tavo vardas? Ar kada nors norėjai jį pasikeisti? Ar žinai savo vardo istoriją? Kažkas tau suteikė vardą, gimimo datą, kitus svarbius dalykus, kurie šiandien formuoja tavo tapatybę. Bet kaip jaustumeisi nešiodamas žmogaus, kurio beveik nepažinojai, vardą ir pavardę?

Monospektaklis „Avinai“ yra aktoriaus ir dramaturgo Raimondo Klezio bei režisieriaus Justo Tertelio kūrybinio bendradarbiavimo vaisius. Tai interaktyvus spektaklis, įkvėptas autobiografinių patirčių, skirtas jaunimui. Spektaklis kviečia kartu su aktoriumi tyrinėti jautrias temas, kurios sieja kiekvieną mūsų vaikystėje, paauglystėje ir suaugusiojo gyvenime. Čia kalbama apie jauno žmogaus apmaudą, pyktį, liūdesį ir atleidimą – jausmus, kuriuos dažnai sunku išreikšti aplinkoje, kur visi apsiginklavę šviečiančiais telefonais.

Tai kaip tu gavai savo vardą?

Nepamirštama teatro patirtis, kviečianti susimąstyti apie savo tapatybę ir santykį su savimi bei kitais.

Bilietai ČIA.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 110 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,