Mano Gargždai



„Banga“ aplenkė turnyrinės lentelės kaimynus

Įvertinkite šį įrašą
(3 balsai)
Asociatyvi Gerdos Muldarytės nuotr. Asociatyvi Gerdos Muldarytės nuotr.

Šiandien 18 val. Klaipėdos centriniame stadione vyko 25-ojo turo SMSCredit.lt A lygos” varžybos, kuriose susitiko turnyrinės lentelės kaimynai Gargždų „Banga“ ir „Klaipėdos Granitas“

 

Po permainingos kovos aikštės šeimininkams teko pripažinti pralaimėjimą 1:2, o „Bangos“ ekipa pirmą kartą šiame čempionate įveikusi šią Klaipėdos vienuolikę pradeda prisiminti pergalių skonį.

                                                                                      

Visi rungtynių įvarčiai buvo įmušti pirmojo kėlinio pirmoje pusėje. Jau 11 minutę „Klaipėdos Granitas“ buvo priekyje – puikiai galva į vartus smūgiavo Dominykas Galkevičius.

Ilgai netrukus „Banga“ išlygino rezultatą – 15 minutę po Karolio Urbaičio tikslaus perdavimo įvartį pelnė Sergijus Ševčiukas.

 19 minutę po Klaudijaus Upsto įvarčio gargždiškiai išsiveržė į priekį ir toks rezultatas išliko nepakitęs iki pat varžybų pabaigos nors pavojingų progų netrūko nei prie vienų, nei prie kitų vartų.

Po šios pergalės „Banga“ su 29 taškais pakyla į 7-ąją turnyrinės lentelės vietą ir dėl geresnio įvarčių santykio aplenkia „Klaipėdos Granitą“.

 

Turnyrinė lentelė:

 

Rungtynių įvarčiai:

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 165 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,