Mano Gargždai



„GP-Taškas“ futbolininkai iškovojo sunkią ir svarbią pergalę

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Mato Bieliausko nuotrauka. Mato Bieliausko nuotrauka.

Vakar centriniame miesto stadione vyko atkakli kova – susitiko „Gargždų Pramogos-Taškas“ ir FK „Jambo“ futbolininkai.

 

Rungtynes aktyviau pradėjo šeimininkai ir pirmieji sukūrė progą pasižymėti. Tačiau R.Malakausko smūgį atrėmė „Jambo“ vartininkas. Svečiai netrukus atsakė pavojinga kontrataka, tačiau į vartus smūgiavo labai netiksliai.

21 minutę krito, kaip vėliau paaiškėjo, ir vienintelis rungtynių įvartis. M.Šiaulytis atliko puikų ilgą perdavimą į dešinį kraštą V.Norvilui, pastarasis kamuolį perdavė į baudos aikštelę įkirtusiam T.Tamošauskui, kuris tiksliai kamuolį pasiuntė į apatinį vartų kampą – 1:0. Įpusėjus kėliniui, žaidimas išsilygino, tačiau abi komandos daugiau laiko praleido aikštės viduryje, o atakos nutrūkdavo dar prieš baudos aikštelės prieigas.

Po pertraukos komandos rungtyniavo panašiai, kaip ir kėliniui besibaigiant. Rungtynėms artėjant prie pabaigos, iniciatyvą perėmė svečiai, kurių netenkino esamas rungtynių rezultatas. Per likusias 15 minučių rimtai padirbėti teko gargždiškių gynėjams ir vartininkui R.Uosiui. Sėkmingai apgynę savo vartus „Taškiečiai“ iškovojo labai sunkią ir svarbią pergalę prieš turnyrinės lentelės kaimynus.

Kitas rungtynes „GP-Taškas“ kitą savaitę vėl žais Gargžduose, kur priims Klaipėdos FK „Baltai“ ekipą. Rungtynių laikas paaiškės artimiausiu metu.

 

Iš protokolo:

„GP-Taškas“ 1-0 FK „Jambo“

Įvartis: 21' T.Tamošauskas

„GP-Taškas“ sudėtis: R.Uosis, A.Montrimas, G.Ratkus, Ž.Stirbys, E.Bračkus, M.Jonelys, T.Tamošaukas, I.Šakys, V.Norvilas, A.Lenkšas ir R.Malakauskas.

Atsargoje: D.Afonso, R.Repšys, M.Šiaulytis, S.Kovšovas, M.Mickus.

 

Susiję įrašai (pagal žymę)

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 119 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,