Mano Gargždai



Raimondas Vaitkevičius pradėjo darbą naujose pareigose

Įvertinkite šį įrašą
(5 balsai)
Raimondas Vaitkevičius. Klaipėdos AVPK nuotr. Raimondas Vaitkevičius. Klaipėdos AVPK nuotr.

Šiandien Klaipėdos apskrities policija jau turi abu Vyriausiojo komisariato viršininko pavaduotojus.

 

Laimėjęs atranką,  darbą Klaipėdos apskrities policijos viršininko pavaduotojo, kuruojančio viešosios ir kriminalinės policijos veiklą, pareigose pradėjo Raimondas Vaitkevičius, buvęs Klaipėdos rajono policijos komisariato viršininkas.

Penktadienį, išlydėdami viršininką į naują tarnybos vietą, Klaipėdos rajono policijos komisariato darbuotojai pasakė jam daug gerų žodžių, įteikė suvenyrą „Sėkmė“, kurio idėja – „pirmieji žingsniai sėkmės laiptais jau žengti“, ir puokštę gėlių, palinkėjo sėkmės naujose pareigose bei paprašė neužmiršti buvusio savo kolektyvo.

Nuoširdų „ačiū“ už darbą tarė ir sėkmės naujose pareigose taip pat linkėjo rajono savivaldybės vadovai,  prokuratūros ir advokatūros atstovai, policijos veteranai ir kiti.

R.Vaitkevičius, dėkodamas kolektyvui ir svečiams, tarė, kad jam sunku skirtis, kad buvo gera ir malonu kartu dirbti. Padėkojo visiems už bendradarbiavimą ir pažadėjo buvusio savo kolektyvo ir rajono nepamiršti.

R.Vaitkevičius gimė 1978 metais. Studijas komisaras pradėjo Klaipėdos aukštesniojoje policijos mokykloje, tęsė Klaipėdos verslo kolegijoje. Teisės magistro laipsnį jis įgijo Vilniaus verslo teisės akademijoje. Tarnybą policijoje R.Vaitkevičius pradėjo patruliu, paskui dirbo kriminalinėje policijoje, vadovavo Klaipėdos apskrities VPK Nusikaltimų tyrimo biuro Nusikaltimų nuosavybei skyriui, Klaipėdos rajono policijos komisariatui.  Jo pomėgiai – slidinėjimas, tinklinis, kelionės dviračiu, istorinės knygos.

Klaipėdos AVPK nuotrauka

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 363 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,