Mano Gargždai



Vyko naujamečiai tritaškių ir baudų metimo konkursai

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Sporto centro nuotr. Sporto centro nuotr.

     Priešpaskutinę 2015 metų dieną Klaipėdos rajono sporto mėgėjai rinkosi į Sporto centro salę, kur varžėsi tritaškių ir baudų metimo konkursuose. Išbandyti rankos taiklumą tritaškių metimo konkurse panoro 28 dalyviai, baudų metimo – 21 dalyvis.

 

     Tritaškių metimo konkurse dalyviai per vieną minutę metė 25 metimus iš penkių padėčių (5 kamuoliai iš kiekvienos padėties). Paskutinis kiekvienos padėties kamuolys buvo vertinamas dviem taškais. Iš grupės į pusfinalį pateko 4 taikliausi tritaškių metikai: Petras Barbšys (15 tšk.), Arvydas Toliušis (15 tšk.), Raimondas Simanauskas (17 tšk.) ir Dainius Milius (20 tšk.). Skirtingai nei grupės varžybose, pusfinalyje metikams drebėjo rankos. Net trys iš keturių dalyvių parodė gerokai prastesnius rezultatus nei grupės varžybose: Petras Barbšys (5 tšk.), Arvydas Toliušis (15 tšk.), Raimondas Simanauskas(8 tšk.) ir Dainius Milius (10 tšk.). Į finalą pateko du geriausią rezultatą parodę dalyviai – Arvydas Toliušis ir Dainius Milius. Po atkaklios kovos 4 taškų skirtumu pergalę iškovojo Dainius Milius, kuris finale surinko 14 taškų. Antrą vietą laimėjęs Arvydas Toliušis finale surinko 10 taškų.
     Baudų metimo konkurse dalyviai metė baudas per vieną minutę, pačiam pasiimant kamuolį. Į finalą turėjo patekti 4 taikliausi baudų metikai, bet, kadangi ketvirtas rezultatas buvo 8 taškai, o juos surinko 4 dalyviai, tai į pusfinalį pateko net 7 dalyviai: Petras Barbšys (8 tšk.), Dainius Kneitas (8 tšk.), Dainius Milius (8 tšk.), Dominykas Greivys (8 tšk.), Giedrius Pronckus (10 tšk.), Kristupas Polekauskas (10 tšk.) ir Armandas Budvytis (13 tšk.). Pusfinalio metimuose dauguma dalyvių parodė panašius rezultatus, kaip ir grupės metimuose, bet geriausiai sekėsi ir taikliausiai baudų metimus metė du iš jų: Armandas Budvytis ir Dominykas Greivys. Finale tarp abiejų dalyvių vyko įnirtinga kova, kurią minimaliu skirtumu, surinkęs 12 taškų, laimėjo Dominykas Greivys.
     Tritaškių ir baudų metimo konkursų nugalėtojai buvo apdovanoti Sporto centro įsteigtais prizais: krepšinio kamuoliais ir suvenyrais.

 

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 317 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,