Mano Gargždai



Generalinio komisaro pavaduotojas aplankė komisariatą

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Klaipėdos apskrities VPK nuotr. Klaipėdos apskrities VPK nuotr.

Gegužės 25 d. Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Klaipėdos rajono policijos komisariate lankėsi policijos generalinio komisaro pavaduotojas Donatas Malaškevičius.

 

Vizito metu generalinio komisaro pavaduotojas susipažino su kuruojamu teritoriniu padaliniu, apžiūrėjo komisariato teritoriją, patalpas. Susitikimo su komisariato darbuotojais metu išsamiai apžvelgė policijos situaciją, finansinę padėtį, aptarė vykdomus pokyčius, argumentuotai išdėstė tų pokyčių reikalingumą ir svarbą.

Po rimtų kalbų ir diskusijų pasitarimų salėje susirinkimas buvo perkeltas prie arbatos puodelio į komisariato pievelę. Džiaugiamasi, kad generalinio komisaro pavaduotojas sutiko dalyvauti šventinėje popietėje, kur buvo pristatyti ir pasveikinti nauji kolegos – Toma Asnauskaitė, Lina Jokšienė, Evaldas Grevys, Povilas Jucius ir Regimantas Tivilavičius.

Klaipėdos apskr. VPK viršininko pavaduotojas R. Vaitkevičius už nepriekaištingą ir pavyzdingą tarnybinių pareigų atlikimą įteikė vardines dovanas – fotoknygas inspektoriui Artūrui Degučiui ir komisarei inspektorei Eglei Jasienei. Džiaugiantis gražiomis progomis kartu teko atsisveikinti ir su ilgamečiu komisariato darbuotoju, Kriminalinės policijos skyriaus tyrėju Redžinaldu Sireikiu, tarnybai atidavusiu daugiau kaip 23 metus. Viso komisariato vardu kolegai išsakyti gražiausi žodžiai ir didžiausi palinkėjimai ateičiai.

Policijos generalinio komisaro pavaduotojui D. Malaškevičiui padėkota už apsilankymą, parodytą dėmesį, suteiktą informaciją bei išsamius atsakymus į rūpimus klausimus.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 354 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,