Mano Gargždai



Klaipėdos valstybinėje kolegijoje – nauja studijų programa

Įvertinkite šį įrašą
(0 balsai)
Klaipėdos valstybinės kolegijos nuotr. Klaipėdos valstybinės kolegijos nuotr.

Laikas nesustabdomai skuba į priekį, baigėsi brandos egzaminai. Daug jėgų ir energijos atidavėte vienam tikslui – kuo geresniais įvertinimais įgyti pirmąjį labai rimtą dokumentą savo gyvenime – brandos atestatą. Pats žodis ,,branda” labai daug ką pasako. Jūs jau žinote, kas esate, daugelis žinote, ko norite, ko sieksite, kokia yra Jūsų gyvenimo Vizija ir Misija. Gavę brandos atestatą, tęskite kitą brandos etapą – siekite įsigyti mėgstamą specialybę, realizuokite save, tobulėkite kaip asmenybė ir kaip specialistas.

 

Tobulėjimui ribų nėra, o viena iš tobulėjimo galimybių – studijuoti Klaipėdos valstybinėje kolegijoje  – trečioje pagal dydį kolegijoje Lietuvoje, didžiausioje Vakarų Lietuvoje, turinčioje stiprią ir profesionalią akademinę bendruomenę. Pagrindinis kolegijos tikslas yra užtikrinti aukštos kokybės akademines mokymo ir mokslinių tyrimų galimybes. Didžiausias kolegijos dėmesys skiriamas studijų programų profesionalumui ir praktinei veiklai.

Klaipėdos valstybinės kolegijos Socialinių mokslų fakultetas rengia profesionalų socialinių mokslų srities specialistą, užtikrina palankias studijų ir mokslinės veiklos sąlygas aukštos motyvacijos žmonėms, siekiantiems tobulėti ir sėkmingai veikti valstybinėse ir privačiose organizacijose. Šuo metu fakultete studijuoja virš 1000 studentų dešimtyje socialinių mokslų srities studijų programų, kurias baigę įgyja profesinio bakalauro kvalifikacinį laipsnį.

       Atlikę žmonių išteklių vadybininkų poreikio darbo rinkoje tyrimus ir nustatę augantį žmonių išteklių vadybininkų poreikį (Lietuvos darbo biržos duomenys rodo, kad ir ateityje jų poreikis bus didelis), Klaipėdos valstybinė kolegija parengė naują studijų programą Žmonių išteklių vadyba, kurią siūlome studijuoti nuo 2016 m. Studijų programos tikslas – parengti kvalifikuotą ir į praktinę veiklą orientuotą specialistą, gebantį planuoti, organizuoti, motyvuoti, kontroliuoti ir vystyti žmonių išteklius, atsižvelgiant į organizacijos strateginius tikslus ir socialinės atsakomybės principus, dalyvauti formuojant organizacijos mikroklimatą.

 

Studijų programą baigę asmenys galės dirbti:

  • personalo specialistais, vyr. specialistais,
  • bendrųjų reikalų specialistais,
  • skyriaus vadybininkais personalo / žmonių išteklių valdymo skyriuose privačiose įmonėse ir kompanijose,
  • kurti ir valdyti verslą, teikiantį žmonių išteklių valdymo paslaugas kitoms organizacijoms.

Žmonių išteklių vadybos studijų programos absolventai galės toliau tęsti studijas universitetuose pagal pirmosios pakopos studijų programas, atlikti Erasmus absolventų praktiką Europoje.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 264 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,