Mano Gargždai



Vėžaičiuose – naujas teniso tinklas ir priemonės kovai su vagišiais

Įvertinkite šį įrašą
(2 balsai)
Vėžaičių įstaigų atstovai džiaugiasi Sporto centro dovana ir tikisi, kad miestelio gyventojai sugebės ją išsaugoti. A.Kundrotaitės nuotr. Vėžaičių įstaigų atstovai džiaugiasi Sporto centro dovana ir tikisi, kad miestelio gyventojai sugebės ją išsaugoti. A.Kundrotaitės nuotr.

Vėžaičiuose liūdnas žinias ir vėl keičia džiugios: šiandien Sporto centro direktorius Vaidas Liutikas Vėžaičių seniūnijos seniūnui Liudui Laukaičiui perdavė naują lauko teniso tinklą, kuris bus pakabintas aikštelėje prie kultūros centro vietoj prieš keletą dienų pavogto.

 

Seniūnas Liudas Laukaitis apgailestavo, kad tinklas dingo taip greitai, mat gyventojai, vaikai, jau spėjo pamėgti naują lauko teniso aikštelę. Anot vėžaitiškių, nemažai žmonių ruošėsi ją išbandyti, pirko ir teniso raketes.

Sporto centro direktoriaus Vaido Liutiko iniciatyva buvo nupirktas kitas tinklas.

„Nusprendėme eiti į kovą su vagystėmis. Negalėjome palikti šios erdvės tuščios, dabar – vasara. Pardavėjai po pasakojimo apie vagystę sutiko padaryti 15 Eur nuolaidą naujam tinklui“, – pasakojo Sporto centro vadovas.

Trečiadienio rytą Vėžaičių kultūros centro, seniūnijos, bibliotekos atstovai drauge su Sporto centro direktoriumi svarstė, kokios priemonės atgrasytų niekdarius nuo blogų darbų ir suteiktų galimybę pasidžiaugti ir išbandyti šią sporto šaką visiems norintiems.

Naująjį tinklą po vykusių diskusijų nuspręsta paženklinti – specialiais ryškiais dažais ant jo bus nupurkštas didžiulis miestelio pavadinimas. Taip pat seniūnija pasirūpins tvirtesniu tinklo įtvirtinimu. Visos erdvės šalia kultūros centro apsaugai, įskaitant ir minėtą aikštelę, ruošiamasi įrengti stebėjimo kameras.

Vėžaitiškiai vylėsi, kad gyventojai, žaidėjai saugos šį turtą, bus atidesni ir, pamatę įtartinus asmenis, praneš, neliks abejingi.

Tinklą žadama pakabinti artimiausiomis dienomis.

Diskutuodami įstaigų atstovai nusprendė, kad kitąmet šioje aikštelėje būtų galima pastatyti ir krepšinio stovą, o šalia esančioje pievelėje – įrengti paplūdimio tinklinio aikštelę. Tai padėtų populiarinti sportą ir užtikrinti vaikų ir suaugusiųjų užimtumą šiame miestelyje.

Palikite komentarą

Portalo draugai

 

    Radijogama  muziejus     logo-sc    logobanga150  

Reklamos

Dabar svetainėje 349 svečiai (-ių) ir narių nėra

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,