Logo
 Spausdinti šį puslapį

Šiūpariškiai dalyvavo respublikinėje konferencijoje

Įvertinkite šį įrašą
(1 balsas)
Šiūparių pagrindinės mokyklos nuotr. Šiūparių pagrindinės mokyklos nuotr.

Kovo 24 dieną Šiūparių pagrindinės mokyklos mokiniai: Rokas Griauslys, Robertas Macius, Osvaldas Šlepetis, vadovaujami biologijos ir informacinių technologijų mokytojos Birutės Kerbedytės, vyko į Klaipėdos Ievos Simonaitytės mokykloje vykusią respublikinę konferenciją „Sveikas ir saugus vaikas – laiminga ateitis“.

 

Iš viso buvo pristatytas 61 pranešimas, juos skaitę dalyviai buvo suskirstyti į VI sekcijas. Organizatorių teigimu, kasmet šis respublikinis renginys vis kokybiškesnis, moksleiviai kalba apie jaunimui aktualias temas, ne tik pristatoma teorinė medžiaga, bet ir naudojami tyrimai, apklausos.

Šiūparių pagrindinės mokyklos mokiniai pristatė pranešimą „Vaisvandenių vartojimo alternatyvos tarp jaunimo“. Pristatymo pabaigoje, skatindami sulčių vartojimą, komisijai ir kitiems pranešėjams jie įteikė po puodelį obuolių ir juodųjų serbentų sulčių. Šiūparių pagrindinės mokyklos mokiniai tapo nominantais už įtaigiausią pasirodymą.

VšĮ Klaipėdos jūrininkų ligoninės vadovas Jonas Sąlyga už tai šiūpariškius apdovanojo savo fotoalbumu „Jūra nepozuoja“. Iš konferencijos jie grįžo pakilios nuotaikos, džiaugėsi gautais prizais bei pasisėmė idėjų ateities pranešimams.

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,