Logo
 Spausdinti šį puslapį

„Kranto“ mokykloje rinksis šokėjai

Įvertinkite šį įrašą
(3 balsai)
Asociatyvi organizatorių nuotr. Asociatyvi organizatorių nuotr.

Balandžio 7 d. 18 val. Gargždų „Kranto“ pagrindinėje mokykloje jau dešimtą kartą vyks „Šokių griausmas“. Jo organizatorė ir sumanytoja – šokių mokytoja Vaida Zacharevičienė, kuriai talkina šokių kolektyvas „Skraja“ ir mokinių prezidentūra.

 

„Šokių griausmas“ – 5–10 klasių šokių konkursas, kuriame iš 15 klasių (grupių) dalyvauja 13 klasių, iš viso – apie 200 mokinių. Kiekvienais metais konkursas turi temą. Šiais metais tema: Šou šokis.

   Pirmajame „Šokių griausme“ laimėtojo apdovanojimas buvo šokio batelis ir dešimtmečio proga organizatoriai žada atgaivinti šią tradiciją.

Renginyje svečių teisėmis dalyvaus šie kolektyvai: „Minijos vaikai“ (vad. Asta Lukauskienė), „Feel it“ (vad. Anželina Papievienė), „Tina dance“ (vad. Joana Baguckaitė) ir „Kranto“ mokyklos kolektyvas „Skraja“ ( vad. Vaida Zacharevičienė).

Komisiją sudarys ne tik Gargždų, bet ir Klaipėdos miesto žymūs choreografai. Atgarsiai apie renginį, iš lūpų į lūpas, su kiekvienais metais didina žiūrovų skaičių, kurie kartais net netelpa į salę.

 

Konkurso plakatas:

Susiję įrašai (pagal žymę)

Visos teisės saugomos 2020 m. VŠĮ "Mano Gargždai", Žemaitės g. 6, 96121 Gargždai, ĮK 302987419,